Ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara u Exitu u subotu 23. ožujka!

Galerija


U subotu 23.3. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Vezani članci Zijah A. Sokolović (Foto: Andrej Kreutz/Pixsell) Životna komedija Zijaha A. Sokolovića u Teatru Exit zbog koje ćete zaplakati od smijeha Kako misliš mene nema (Foto: Teatar Exit) Predstava koja već 13 godina oduševljava publiku natjerat će vas da se zapitate tko ste i što ste, a i kako živite

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev.

Ulaznice za izvedbu 23.3. (subota) u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1).