Urnebesno!

Pomalo uvrnuti i ludi nastup: Ne propustite otkačeni trubadurski nastup žlica i gitara u Studiju Exit!

Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) teatar exit 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) Cabaret - Koncert za žlice i gitaru 1 (Foto: Teatar Exit) +0 Cabaret - Koncert za žlice i gitaru 2 (Foto: Teatar Exit) Galerija

Ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara u Exitu u subotu 23. ožujka!

U subotu 23.3. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Pogledaj i ovo Nevjerojatan događaj (Foto: Teatar Exit) "Nevjerojatan događaj" Čudesno šarmantna predstava o žabama i neurozama društva koja jamči večer dobre zabave

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev.

Ulaznice za izvedbu 23.3. (subota) u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene