Ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara u Exitu u subotu 23. ožujka!

Galerija


U subotu 23.3. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Vezani članci Nevjerojatan događaj (Foto: Teatar Exit) Čudesno šarmantna predstava o žabama i neurozama društva koja jamči večer dobre zabave Ljetne noći Teatra Exit (Foto: Teatar EXIT) Nikad zanimljivije ljeto u Zagrebu: Začinite vruće noći uz predstave Teatra EXIT u MUO-u

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev.

Ulaznice za izvedbu 23.3. (subota) u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1).