predah uz knjigu

Svaki kraj je novi početak: Priča o ljubavi, roditeljstvu i braku iz pera sjajne spisateljice dirnut će vas do suza

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Priča o ljubavi, braku i roditeljstvu iz pera sjajne spisateljice Clare Mackintosh oduševila je njezine čitatelje diljem svijeta, a nedavno je prevedena i na hrvatski.

Britanska spisateljica Clare Mackintosh osvojila je hrvatsku publiku knjigama "Vidim te" i "Sve same laži", a nedavno je oduševila i najnovijim romanom prevedenim na hrvatski - knjgom "Nakon svršetka". Za razliku od prijašnjih trilera na koje je njezina publika navikla, ova sjajna spisateljica ovoga je puta odlučila priču više okrenuti na obiteljsku dramu s primjesama trilera.

Priča prati Maxa i Pip, naizgled savršeni par kojem zbog ljubavi nije teško otputovati i na kraj svijeta. Bili su najbolji prijatelji i ljubavnici koji se obožavaju, a sve je bilo baš kako i treba kada su dobili sina Dylana. Nakon što se Dylan razboli, liječnici supružnicima daju da odluče sve po pitanju njegova preživljavanja, a to je ujedno i prvi put da se ne mogu usuglasiti.

U njihovu raspravu na kraju se uključi i sud, a knjigu otvara upravo suđenje. Pip i Max misle da mogu imati sve, no sud se s njima ne slaže. Nakon odluke suda više ništa neće biti isto, ni njihova veza, ali ni čitav njihov život.

Priča knjige "Nakon svršetka" svojevrsno je istraživanje ljubavi, braka, roditeljstva i odluke koja se nikada nije donijela. Spisateljica kroz svoju priču pokušava pokazati da ponekad kraj, koliko god on težak bio, znači samo kao još jedan početak, iako to nije lako za vidjeti dok se sve mijenja. Mackintosh je priču ispričala kroz perpektivu oba roditelja, ali i liječnica koji je zadužen za liječenje njihova sina Dylana. Sjajno napisana knjiga oduševila je njezinu publiku diljem svijeta, a odličan je izbor i za vikend-štivo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Celebrity S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene