Posljednja sezona popularne i kontroverzne serije pratit će sve već poznate glavne likove, koji su u četvrtoj sezoni već maturanti i spremaju se na odlazak iz srednje škole Liberty.

Galerija


Posljednja sezona serije "Trinaest razloga" bit će objavljena na Netflixu 5. lipnja ove godine, a objavljen je i službeni najavni video.

Vezani članci Scena iz serije Elite Španjolci su nas osvojili sjajnim novim serijama, a ''Elite'' je jedna koju ne želite propustiti Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Hoće li joj se stati na kraj? Glumica sad ima i seriju u kojoj daje sulude i opasne zdravstvene savjete

Posljednja sezona popularne i kontroverzne serije pratit će sve već poznate glavne likove, koji su u četvrtoj sezoni već maturanti i spremaju se na odlazak iz srednje škole Liberty, u kojoj su u prijašnje tri sezone prošli kroz pakao.

Clay Jensen, kojeg glumi Dylan Minnette, skupa s prijateljima i dalje pokušava zataškati tajne koje ih progone kroz sve dosadašnje sezone, a kako se čini po najavi, isto će nastaviti i u posljednjoj. Jessica, Monty, Winston, Justin, Zach, Tyler i Chloe još jednom će se pojaviti na malim ekranima te će publici otkriti detalje koji su ostali nedorečeni u prijašnjim sezonama.

Od samoga početka producenti i svi glumci serije upozoravaju na probleme s kojima se susreću mladi u školama, a najveći naglasak stavljaju na nasilje koje često prolazi neprimijećeno.

Posljednja sezona serije "Trinaest razloga" prikupljat će i novac za školarinu 10 učenika u SAD-u, a prijave su već otvorene.

Šokirala kao bradata pobjednica Eurosonga, a danas izgleda sasvim drugačije: Ma je li ovo moguće?