Objavljen je prvi trailer za božićni film "Jingle Jangle: A Christmas Journey".

Galerija


Izrađivač igračaka i izumitelj koji pokušava vratiti svoj čaroban izum koji mu je okrutno ukraden u središtu je priče najavljenog božićnog Netflixova filma "Jingle Jangle: A Christmas Journey".

Vezani članci Film Holidate Mrze blagdane i loše zabave i baš zato postigli su ludi dogovor koji će im potpuno promijeniti živote Styx (Foto: IMDB) U moru okrutnosti, kapljica altruizma: Filmska potraga za rajem koja pronalazi samo pakao

U glavnoj ulozi naći se Forest Whitaker koji glumi izrađivača igračaka čije je kreacije ukrao njegov bivši šegrt kojeg će glumiti Keegan Michael Kay. On uz pomoć svoje unuke, koju će utjeloviti Madalen Mills, morati pokušati oživjeti zaboravljeni izum koji bi ga mogao vratiti na pravi put.

Najava filma počinje pričanjem priče iz čarobne knjige dok se završava brojnim nasumičnim kadrovima, uključujući i onaj čarobne borbe snježnim grudama, kao i brojne scene plesa i pjesme.

"Jednom davno živio je jedan od najvećih izumitelja svih vremena Jeronicus Jangle", rečenica je kojom priča počinje, a prate ju čarobne scene božićnog ugođaja u malenog gradiću, nakon čega se pojavljuju i glavni akteri priče. 

U filmu redatelja Davida E. Talberta imat ćemo prilike čuti autorske pjesme Johna Legenda, Philipa Lawrencea, Davyja Nathana i pjesmu "This Day" u izvedbi Ushera i Kiane Lede.

Film bi na Netflixu i u odabranim kinima trebao biti premijerno prikazan 13. studenog ove godine.

Od omiljene slatkice nije ostala ni sjena: Njezin tužni izraz lica i izgubljeni pogled baš izazivaju zabrinutost