Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, čija holivudska karijera traje već više od 20 godina, trenutačno se s obitelji odmara u Hrvatskoj, a gledatelji ga imaju priliku pratiti u popularnoj američkoj seriji "Timeless", koja se emitira od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Galerija


Tim povodom Višnjić je ugostio novinarku IN magazina Ivanu Nanut u svom rodnom gradu te joj otkrio mnoge zanimljivosti sa snimanja te uspješne američke serije.

Vezani članci Ana Rucner Bager im trebao kako bi odradili snimanje, a za sav trud dobili su međunarodno priznanje: "To je dodatna motivacija" Franka Batelić - Čorluka - 1 Franka Batelić je majka, supruga, ali i žestoka rokerica: Obožavatelje iznenadila novim izdanjem!

''To je jedan od kompliciranijih likova koje sam igrao. Je li on dobar ili loš, pa u tome je fora. Kada mi je uloga ponuđena, ja sam znao od samog početka gdje karakter vodi. Predstavljen je kao negativac, ali publika će vidjeti uskoro i pitati se - čekaj, čekaj, pa zašto on sada ovo radi. Jedan je od najzabavnijih karaktera koje sam igrao'' opisao je Višnjić lik kojeg igra u seriji - Garcija Flynna.

Serija "Timeless" prati skupinu junaka gurnutih u pustolovinu života. U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

Višnjić je novinarki IN magazina otkrio kako je produkcija serije surađivala s povjesničarima koji su seriju začinili brojnim zanimljivostima i ponekim nepoznatim činjenicama iz povijesti, ali i kako su upravo gledatelji zaslužni za povratak serije na ekrane.

''Naime, serija je jako skupa, od vizualnih efekata, specijalnih efekata, kostima, statista. NBC ju je odlučio ukinuti, a onda su obožavatelji podignuli veliku halabuku, tako da smo dobili natrag još 16 epizoda. To se nikada nije dogodilo u povijesti američke televizije'', otkrio je.

Što mu je sve donio lik Garcije Flynna, kako je publika prihvatila seriju, kako se privikava na "novo normalno" uslijed pandemije koronavirusa, zbog čega je promijenio imidž, kao i brojne druge zanimljivosti, Goran Višnjić otkrio je Ivani Nanut, a prvi dio intervjua ne propustite pogledati već danas u IN magazinu od 17:30!

Severina objavila fotke bez šminke, fanovi se ne mogu prestati čuditi: "Izgledaš kao klinka od 22 godine"