Prije kraja kazališne sezone u Teatru Exit uhvatite sjajnu predstavu CABAres CABArei i poklonite si večer punu zabave!

Galerija +0 Zijah A. Sokolović (Foto: Andrej Kreutz/Pixsell)

Kultnu predstavu Zijaha A.Sokolovića "CABAres CABArei" možete pogledati 23. 5., u četvrtak, i začiniti si svibanj s malo dobre i kvalitetne zabave. 

Vezani članci Gospodin Noubadi Kafkijanska farsa malog čovjeka u Exitu: Imamo li novi hit? Na predstavi mogu uživati i psi (Foto: Davorin Visnjic/Pixsell) Njuškanjem do ljudskog srca: "Pseća" predstava za ljubitelje pasa i one koji će to tek postati

O upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti - o svemu tome govori upravo ovaj kazališni komad koji već godinama oduševljava publiku. 

U majstorskoj izvedbi glumačkog velikana Zijaha A. Sokolovića "CABAres CABArei" u dva sata i trideset minuta provest će vas kroz cijeli spektar emocija, a sigurno ćete izići iz kazališta s osmijehom na licu i spoznajom da ste kvalitetno proveli večer. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju