Čekamo nove izvedbe

Hit mjuzikl "Menopauza" publici šalje pjesmu za kraj karantene: "Ne možeš ih izbjeći, možeš im se smijati"

Sanja Doležal, Salome, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina (Foto: Mare Milin) Sanja Doležal, Salome, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina (Foto: Mare Milin) Mare Milin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Čulina, Karmela Vukov Colić, Nina Kleflin, Sanja Doležal, Salome (Foto: Mare Milin) Sanja Doležal, Salome, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina (Foto: Mare Milin) +0 Arijana Čulina, Karmela Vukov Colić, Sanja Doležal, Salome (Foto: Mare Milin) Galerija

Mjere karantene i izolacije skoro su skroz popustile, te se polako vraćamo "novom normalnom“ životu. Iako još uvijek ne znamo kako će izgledati to novo normalno, kada ćemo moći u kazališta, kina i na koncerte, znamo da nas fizička distanca nije spriječila da ostanemo bliski. Isto vrijedi za glavne glumice mjuzikla "Menopauza“ koji je prije epidemije oduševljavao brojnu publiku diljem Hrvatske.

Sanja Doležal, Arijana Čulina, Karmela Vukov Colić i Salome, iako u različitim dijelovima zemlje, a Salome čak u Ljubljani, ostale su i u danima izolacije bliske te za svoju publiku preradile najpopularniji song iz predstave "Na bačvama vina“ – pjesma koju će jako dobro razumjeti sve žene koje su dane provodile doma. A radi se, naravno, o kilogramima. Evo što su Sanja, Arijana, Karmela i Salome rekle povodom kućne izvedbe nove stare pjesme, koju i same vole zvati "Kile“, i o svojim danima u karanteni.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal - 1 dirljivi trenuci Slavne Hrvatice se prisjetile odjevnih komada uz koje ih vežu posebne emocije: "Dosta smo se naplakale"

"U početku sam manijakalno slušala vijesti od jutra do mraka, čistila i dezinficirala stan do iznemoglosti. Naravno, u pauzama čišćenja, kuhala, pekla kruh svaki dan, iako su pekare radile...Naravno da je i vaga počela pokazivati prve rezultate takvih akcija. Tako sam živjela prva dva tjedna, u nevjerici i šoku. Prihvaćanjem situacije, odlučila sam smanjiti količinu vijesti, ugasila televizor. Puno čitam, kao i uvijek, samo što sada imam više vremena, jer nema predstava niti koncerata. Pogledala sam neke dobre dokumentarce, serije, ali najviše od svega, lijepo vrijeme provodim u prirodi. Veselim se povratku u kakvu takvu normalu, jer nisam osoba koja je navikla na preduge pauze u poslu. Ono što je dobro u svemu ovome, da smo se ponovno okrenuli sebi, svojim najbližima i ponovno po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno za mir i sreću. Zdravlje i naši najbliži. Svima želim puno sreće i što prije neka nova, dobra vremena“, izjavila je Sanja Doležal.

"Karantenu sam dobro iskoristila – odmorila sam se od ludog ritma, više se družila s djecom, naučila peći kruh od vlastitog kvasca, ispilila i obojala ogradu, pročitala puno knjiga (koje su dugo čekale), počela koristiti nove platforme za snimanje emisija i naučila više cijeniti vrijednost zagrljaja“, poručuje Karmela Vukov Colić.

"Ja sam doma slikala, čitala knjige, gledala serije, kuhala, pekla puno kruha – domaćeg, slasnog, tako da se dosta i jelo, pa se kile i vide na meni. Ali evo, sad se već neko vrijeme opet bavim sportom, idem u prirodu, na Šmarnu goru po jednom putu koji je jako strm, tako da sad pokušavam skinuti te kile. Inače, malo me je i bilo srah – kako ćemo naprijed, kako ćemo živjeti poslije korone i nadam se da se sad to lijepo smiruje i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Bit će malo drugačije, ali bar da krenemo s poslom i da se počnemo opet grliti i ljubiti. Sada jedva čekam da se cure i ja okupimo i bacimo ćakulu kao prave žene i da se vidimo s cijelom ekipom koja radi predstavu s nama“. izjavila je Salome.

"Umjetnici zapravo nikad ne miruju kad nisu na pozornici, onda sigurno nešto pripremaju. Evo ja sam u ovo doba nešto pisala, slikala, pripremala novi stand up, bavila se i glazbom i tekstom, naravno uz sve druge kućanske obaveze i dani su mi bili ispunjeni. Naravno, uz sve to se ovih dana veselim ponovnim mogućim susretima s publikom i svojim curama iz predstave Menopauza“, izjavila je Arijana Čulina.

Pjesma koja na kraju svake izvedbe podigne publiku na noge, čak i u ovoj kućnoj verziji ispunjava optimizmom, zove na ples i podsjeća da su žene divna bića – s viškom ili bez viška kila.

I zato hrabro izađite na ulice, pazeći jedni na druge, pametno i odgovorno, a kile će, baš kao i korona, proći.

O novim terminima i lokacijama predstave publika će biti pravovremeno obaviještena, a glumice se već unaprijed raduju susretima s novom i starom publikom, kako u Zagrebu, tako i u ostalim gradovima Hrvatske.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene