Napet završetak

Jedan od najvećih misterija omiljene serije i dalje ostaje neotkriven, ali neki zanimljivi detalji ipak su izašli na vidjelo

Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Foto: Getty Images) Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) +0 Milo Ventimiglia (Foto: Getty Images) Galerija

Milo Ventimiglia otkrio je neke nepoznate detalje o seriji "Gilmoreice" i dao odgovor na pitanje je li njegov lik Jess Mariano otac djeteta Rory Gilmore.

Obožavatelji serije "Gilmoreice" uživali su u videointervjuu glumca Mila Ventimiglia za Us Weekly koji je bio utjelovio buntovnog Jessa Mariana, a koji je tom prilikom komentirao i veliki misterij kojim se završila posljednja sezona.

Pogledaj i ovo showbuzz Stari poput vina Žene mu prije 20 godina nisu mogle odoljeti, a ništa drugačije nije ni danas jer svojom pojavom i dalje mami uzdahe!

Zaljubljenicima u ovu američku hit-seriju poznato je da je posljednja sezone serije završila scenom u kojoj Rory Gilmore otkriva majci da je trudna, ali ostaje velika nepoznanica tko je otac njezina djeteta i to je pitanje na koje njezini obožavatelji ne mogu dočekati odgovor.

Glumac Matt Czuchry, koji je u seriji utjelovio lik Logana Huntzbergera, nedavno je za Us Weekly ekskluzivno otkrio da on zna tko je otac Roryna djeteta i time pojačao glasine i pretpostavke da bi to upravo mogao biti Logan. No 43-godišnji Milo, koji je također u seriji glumio jednog od Rorynih partnera, kaže da on nema pojma o kome se radi.

"To je zapravo nevjerojatno, nikada mi to nisu rekli. Međutim, ja nisam ni pitao. Imam jako, jako blizak odnos s tvorcima serije Amy i Danom i znam da bi mi rekli kada bi ih pitao", izjavio je Milo.

No Matt tvrdi da su mu producenti sve otkrili i rekli da može to podijeliti s kim god želi, ali to ne želi učiniti.

"Nikada to nisam rekao nikome jer je to nešto što oni trebaju otkriti. U konačnici ovo je serije Amy i Dana te Lauren i Alexis, nije moja. Zato mislim da nisam prava osoba koja bi to trebala reći. Postoji mogućnost da se i predomisle pa bi netko drugi mogao ispasti otac. To su razlozi zbog kojih nikada nisam rekao ono što sam saznao na snimanju", izjavio je Matt.

Milo se tijekom intervjua našalio pa dodao da će nazvati Matta pa da nešto pokuša saznati.

"Možda ću nazvati Mattieja i pitati ga: 'Hej čovječe, pa čije je dijete?' Jer Jessovo nije! To je jedino što ja znam, znam da je Jess nije otac", zaključio je na kraju Milo i ostavio obožavatelje i dalje u velikoj neizvjesnosti. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene