sorry, cure

Osvojio je obožavateljice zbog nove serije, no ovaj glumac je u sretnom gej braku i odgaja troje djece

Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) +0 Matt Bomer (Foto: AFP) Galerija

Matt Bomer američki je glumac, glazbenik i producent koji je 2000. godine debitirao na malim ekranima u seriji "Sva moja djeca".

Zvijezda treće sezone Netflixove serije "The Sinner" je glumac Matt Bomer, koji se pridružio Billu Pullmanu u novim avanturama detektiva Harryja Ambrosea. Bomer u seriji glumi Jamieja Burnsa, a obožavatelji ove popularne serije odmah su se zaljubili u njega.

Matt Bomer američki je glumac, glazbenik i producent koji je 2000. godine debitirao na malim ekranima u seriji "Sva moja djeca". Filmski debitant postao je pet godina kasnije, a odonda je česti gost TV serija i filmova. No posljednjih godina glumca je u centar pozornosti doveo njegov privatni život.

S publicistom Simonom Hallsom vjenčao se 2011. godine, no tri su godine to držali u tajnosti. Svečanost su održali pred uskim krugom obitelji i prijatelja u New Yorku, a tek godinu kasnije Bomer je otvoreno u medijima rekao da je homoseksualac.

"Nije me briga što će drugi govoriti. Sretan sam i zadovoljan sam svojim privatnim životom", rekao je glumac jednom prilikom. "Imam sreće što sam rođen u vremenima u kojima živimo. Što god da se dalje bude događalo, nema veze više sa mnom, već s društvom u slučaju da odbije ono što ja zaista jesam", rekao je komentirajući svoju seksualnost.

Njegov partner dobio je troje djece zahvaljujući surogat-majkama, a par ih zajedno odgaja. Vrlo je malo poznato o njihovu braku, s obzirom na to da par vješto skriva svoj privatni život. Medijskim poslom bavi se i Bomerov suprug, koji je vlasnik agencije koja je dosad radila s velikim zvijezdama poput Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow i Russela Crowea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene