"Lovci na djeveruše" film je iz 2005. godine koji uz sjajnu glumačku postavu i dalje slovi kao jedna od najboljih romantičnih komedija.

Galerija Scena iz filma Lovci na vjenčanja Scena iz filma Lovci na vjenčanja Scena iz filma Lovci na vjenčanja +8 Scena iz filma Lovci na vjenčanja

Glumci Owen Wilson i Vince Vaughn dobitna su kombinacija kada se radi o bilo kojoj komediji, a briljirali su u filmu "Lovci na djeveruše" kojeg možete ovoga tjedna pogledati i u programu Nove TV.

Vezani članci Will Ferrell i Rachel McAdams Od Eurosonga do Oscara: Nitko nije očekivao da će se ova pjesma naći u utrci za prestižnu filmsku nagradu Jennifer Lopez - 1 Ponovno skupa 22 godine od užasnog horora, no načekat ćemo se da ih vidimo u novoj kombinaciji

Priča prati poslovne partnere i prijatelje Johna Beckwitha i Jeremyja Greyja koji dijele i neobičan hobi, a to je da nepozvani dolaze na vjenčanja. Čija god svadba bila, dvojac uvijek ima priču za znatiželjne goste te prate stroga pravila koja su si sami zadali. Ipak, nije sve tako jednostavno ako se jedan od njih zaljubi, a u cijeloj priči tu je i kraljica romantičnih komedija, glumica Rachel McAdams, koja je s Wilsonom glumila u nekoliko uspješnica.

I na filmskom setu je glumačkoj ekipi bilo zabavno, a često su u medijima isticali da su se sjajno proveli. Kako bi sve bilo što vjerodostojnije, producenti su na set doveli prave organizatore vjenčanja da im snimanje prođe što lakše.

Wilson i Vaughn su često improvizirali, a njihove izjave nisu mijenjali jer su zaključili da se sjajno uklapaju u film. Kako bi se glumica McAdams smijala tijekom plesa na proslavama zaruka u filmu, Christopher Walken joj je u uho cijelo vrijeme govorio "prdež" te je iskreno pucala od smijeha. S druge strane, da bi se mogla rasplakati čitavo je vrijeme slušala pjesmu Fleetwood Maca, "Landslide", za koju kaže da joj je najtužnija pjesma ikada.

Holivudska ljepotica za ulogu se dobro pripremala, a upisala je i satove veslanja. Istaknula je da je zaista dobila certifikat te su je u školi veslanja pohvalili.

Film "Lovci na djeveruše" objavljen je 2005. godine, a našao se na nekoliko lista najboljih romantičnih komedija.

TV zvijezdu pronašli mrtvu na krevetu luksuznog hotela, misteriozni muškarac s kojim je bila nestao je Anna Ambartsumyan Anna Ambartsumyan Anna Ambartsumyan +8 Anna Ambartsumyan

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju