Izvanredan rezultat

Najbolje kino otvaranje: ''Kralj lavova'' uz gotovo 56 tisuća gledatelja oborio rekorde gledanosti!

Kralj lavova Kralj lavova

''Kralj lavova'' vratio se u kina nakon punih 25 godina, u "live action" adaptaciji jednog od najuspješnijih i najupečatljivijih animiranih filmova svih vremena uz koji su odrastale generacije diljem svijeta uskoro stiže na kinoplatna.

Novi Disneyev ''Kralj lavova'' u prvom vikendu prikazivanja ostvario je izvanredan rezultat, oborio rekorde što se animiranog filma u Hrvatskoj tiče; u domaćim kinima tijekom vikend otvaranja film je pogledalo 55.833 posjetitelja, čime je zasjeo na vodeću poziciju najboljeg hrvatskog kino otvaranja animiranog filma ikada!

Pogledaj i ovo Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Sve za Archieja Mali znak pažnje koji puno znači: Presladak trenutak koji je iznenadio čak i mamu Meghan

''Kralj lavova'' vratio se u kina nakon punih 25 godina, u live action adaptaciji jednog od najuspješnijih i najupečatljivijih animiranih filmova svih vremena uz koji su odrastale generacije diljem svijeta uskoro stiže na kinoplatna. 

Kralj lavova u domaćim kinima prikazuje se u originalnoj i sinkroniziranoj verziji; režiju originalne verzije potpisuje američki glumac i redatelj Jon Favreau, a domaću Lea Anastazija Fleger. Originalna glumačka postava uključuje Donalda Glovera (Simba), Beyoncé Knowles-Carter (Nala), Jamesa Earla Jonesa (Mufasa), Chiwetela Ejiofora (Scar), Setha Rogena (Pumbaa), Billyja Eichnera (Timon) i druge, a domaća Adriana Pezdirca kao Simbu, Mateju Majerle kao Nalu, Milana Pleštinu kao Mufasu, Frana Maškovića kao Scara, Marka Makovičića kao Zazua, Anju Šovagović Despot kao Sarabi, i mnoge druge. Glavne pjevačke uloge pripale su Vanni i Dini Jelusiću.

Disneyjev Kralj lavova spektakularno je filmsko putovanje u afričku Ponosnu zemlju u kojoj budući kralj lavova mora nadvladati izdaju i tragediju, sve s ciljem kako bi preuzeo svoje pravo mjesto na Ponosnoj stijeni.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene