Hudson i McConaughey su bili oduševljeni ljepotama Australije, a glumci su iznajmili luksuzne kuće dok su tamo bili zbog snimanja filma "Nije zlato sve što sja".

Galerija


Glumci Kate Hudson i Matthew McConaughey dobitna su kombinacija, što dokazuje i činjenica da su u nekoliko filmova glumili par. Jedan od njih je i "Nije zlato sve što sja" iz 2008. godine, koji možete večeras pogledati u programu Nove TV od 23 sata.

Vezani članci Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe Kate Hudson Omiljena plavuša zauzela provokativnu pozu pa objavila fotku kakvu od nje nismo očekivali

Glumački par ponovno se na setu susreo nakon hit-filma "Kako izgubiti frajera u 10 dana", no ovoga puta su utjelovili bračni par koji pokušava obnoviti ljubav dok traže izgubljeno blago iz 18. stoljeća. U moru je izgubljeno 40 škrinja zlata i Ben Finnegan (McConaughey) ih jednostavno mora pronaći. Zbog toga pada na prosjački štap te mu se raspadne život zbog cijelog pothvata.

Film se trebao početi snimati na Karibima, no sve je prebačeno u australski Queensland jer je u tom periodu bila sezona uragana na popularnom otočju. Brojne scene snimane su i u Brisbaneu, iako je u filmu prikazano drugačije. Odgođene su neke scene i zbog činjenice da je uz obalu Australije u to vrijeme bilo previše opasnih meduza te se glavni glumci nisu usudili ulaziti u ocean. Dva člana produkcije opekle su meduze te su završili u bolnici, zbog čega su jedan dio snimali na drugim mjestima zbog straha od ponovnih ozljeda.

Umjesto Matthewa McConaugheyja producenti su htjeli da glavnu ulogu igra Tom Cruise, no on je već bio odabrao drugi film u kojem će glumiti.

Hudson i McConaughey su bili oduševljeni ljepotama Australije, a glumci su iznajmili luksuzne kuće dok su tamo bili zbog snimanja. McConaughey je u dvorištu svoje vile pronašao i ogromnog pitona, no to ga nije obeshrabrilo. Kasnije je istaknuo da mu je adrenalin pasao zbog tematike filma.

Luksuzna jahta "The Precious Gem" u filmu zapravo se zove "Keri Lee", a dizajnirao ju je Jack Sarin. Tjedni najam jahte košta čak 70.000 dolara, a na njoj se može smjestiti 12 ljudi.

Skinula se u toples, minijaturne tangice se jedva primjećuju dok pozira pa su se našalili s njom