Jedinstveno!

Izložba "Les Ateliers: Picasso, Chagall, Miró" koja prvi put okuplja spomenute umjetnike na jednom mjestu

Izložba Izložba

Uz Picassove očaravajuće “Deux Femmes" i Chagallove "Groupe des Paysans", gosti resorta Aman Sveti Stefan bit će ovog ljeta u odličnom društvu.

Izložba "Les Ateliers: Picasso, Chagall, Miró" prvi put okuplja litografije triju spomenutih modernih i nadrealističkih umjetnika na jednom mjestu. Izložba, između ostalog, uključuje intrigantne radove "Deux Femmes" Picassa, Chagallove "Les Amoureux" i zagonetnu seriju "Le Lezard aux Plumes d’Or" koju potpisuje Miró.

Pogledaj i ovo showbuzz ciklus fotografija Brojna poznata lica na svečanom otvaranju izložbe fotografkinje Mare Bratoš ''Iza Grada''

Umjetnička djela, njih 60-ak, bit će izložena od 11. srpnja do 8. rujna, upotpunjujući atmosferu ove izvanredne destinacije. Djela će biti izložena u Vili Miločer na kopnu, u Pasticceriji i Cigar Roomu na otočkoj Piazzi te u elegantnom talijanskom restoranu Arva na otoku Sveti Stefan, dostupna isključivo gostima resorta.

Petros Stathis, vlasnik resorta, izjavio je: ''Ovo je jedinstvena prilika da gosti dožive najluksuznije gostoprimstvo i iskustvo odmora uživajući pritom uz pogled na neke od najljepših umjetničkih djela prošlog stoljeća.“

Uz Picassove očaravajuće “Deux Femmes" i Chagallove "Groupe des Paysans", gosti resorta Aman Sveti Stefan bit će ovog ljeta u odličnom društvu.

Sven Van Den Broeck, generalni direktor resorta Aman Sveti Stefan, izjavio je „Jedinstvena priroda izvorne umjetnosti ono je što Aman iskustvo želi biti svakom gostu – autentično, originalno i nezamjenjivo. Počašćeni smo što ovo ljeto na Amanu Svetom Stefanu možemo izložiti ova neprocjenjiva umjetnička djela i radujemo se što ćemo ih podijeliti s našim gostima. ”

Uz ovu jedinstvenu izložbu, završna renovacija resorta koji osvaja svojim ružičastim plažama, otočnim naseljem koje datira iz 15. stoljeća, imanjem na kopnu iz 1930-ih godina i božanstvenim spa centrom, uključuje i dodavanje novog heliodroma, potpuno novu seriju Mercedes Benz A klase koja je na raspolaganju gostima te izgradnju dodatne kućice s jednom spavaćom sobom na otoku.

Resort sadrži i osam apartmana u Vili Miločer te 51 jedinstvenu sobu, kolibu i apartman na otoku, kao i dvoetažni Sveti Stefan suite s privatnim bazenom. Svaka je smještajna jedinica jedinstvena, što i priliči destinaciji koja se razvila iz otočne tvrđave koja datira iz 15. stoljeća.

Ovog ljeta resort će ugostiti i dvoje novih wellness stručnjaka. Daniela DaSilva certificirana je učiteljica meditacije i joge, dok je Robert Hyrsky iscjelitelj specijaliziran za detox masažu i kraniosakralnu terapiju.

Aman Spa, okružen prekrasnim vrtovima i pogledom na more, smješten na Kraljičinoj plaži ružičastog pijeska. Gostima su na raspolaganju četiri privatne prostorije za opuštajuće tretmane te, sobe za hidroterapiju sa saunama, hladnim bazenima i parnim tuševima. Zatvoreni grijani bazen dugačak 24 metra izlazi na otvoreno za dodatnih 8 metara, a fitness centar uključuje Pilates studio i sveobuhvatnu teretanu od 140 četvornih metara. Mala teretana nalazi se i na otoku, kao i šest spa koliba.

Uz bazen u spa centru, na otoku gosti uživaju u dva dodatna bazena. Glavni bazen nalazi na donjoj terasi na zapadnoj strani otoka, dok je drugi smješten uz rub litice s pogledom na Jadransko more te je dostupan na korištenje isključivo odraslima. Oba bazena okružena su ležaljkama i savršeno su mjesto za neformalni obrok tijekom dana.

Za formalnije druženje, gostima je na raspolaganju restoran u Villi Miločer na kopnu te restorani Piazza i Arva na otoku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene