Hvalevrijedan projekt

Danijela Martinović podržala uručivanje donacije u sklopu akcije "Budi moje sunce"

Danijela Martinović Jole (Foto: Boris Mataković) Danijela Martinović Jole (Foto: Boris Mataković) Boris Matakovi? 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Jole (Foto: Boris Mataković) +0 Danijela Martinović Jole (Foto: Boris Mataković) Galerija

Danijela je nova ambasadorica akcije “Budi moje sunce” kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi.

Maligne bolesti pogađaju i one najmlađe, a pomoć oboljelim mališanima i njihovim najbližima potrebna je na svakom koraku.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

Upravo zato tvrtka Muller u suradnji sa tvrtkom Radix kozmetika donirala je 100.000,00 kuna udruzi Krijesnica koja brine o unapređenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Donacija je prikupljena u sklopu akcije “Budi moje sunce”, a dio od prodaje parfema Trussardi Uomo i Trussardi Donna bio je namijenjen udruzi Krijesnica koju je uručio Arsim Aliu - voditelj prodaje Mullera za Hrvatsku i Austriju.

‘’Ponosan sam što smo mogli pomoći udruzi Krijesnica i malenim onkološkim pacijentima. Nadam se da će iznos od sto tisuća kuna barem malo pomoći u olakšavanju svih problema koji ih prate!’’ – izjavio je Arsim Aliu.

Uručivanje donacije podržala je i glazbenica Danijela Martinović.

Ona je s Ivanom Jurčević najavila veliku humanitarnu suradnju. Danijela je nova ambasadorica akcije “Budi moje sunce” kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi.

Dio prihoda bit će namijenjen Zakladi ‘’Hrvatska za djecu’’.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene