Danijela je nova ambasadorica akcije “Budi moje sunce” kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi.

Galerija


Maligne bolesti pogađaju i one najmlađe, a pomoć oboljelim mališanima i njihovim najbližima potrebna je na svakom koraku.

Vezani članci Danijela Martinović (Foto: Marko Lorenzo Blaslov) Omiljena splitska pjevačica ima novi hit i spot: Uhvatila je nostalgija za vremenima koja su prošla Slika nije dostupna Božićno druženje velikog srca u klubu Choice!

Upravo zato tvrtka Muller u suradnji sa tvrtkom Radix kozmetika donirala je 100.000,00 kuna udruzi Krijesnica koja brine o unapređenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Donacija je prikupljena u sklopu akcije “Budi moje sunce”, a dio od prodaje parfema Trussardi Uomo i Trussardi Donna bio je namijenjen udruzi Krijesnica koju je uručio Arsim Aliu - voditelj prodaje Mullera za Hrvatsku i Austriju.

‘’Ponosan sam što smo mogli pomoći udruzi Krijesnica i malenim onkološkim pacijentima. Nadam se da će iznos od sto tisuća kuna barem malo pomoći u olakšavanju svih problema koji ih prate!’’ – izjavio je Arsim Aliu.

Uručivanje donacije podržala je i glazbenica Danijela Martinović.

Ona je s Ivanom Jurčević najavila veliku humanitarnu suradnju. Danijela je nova ambasadorica akcije “Budi moje sunce” kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi.

Dio prihoda bit će namijenjen Zakladi ‘’Hrvatska za djecu’’.