Jel on to ozbiljno?

Radnju omiljene romantične komedije zna cijeli svijet, ali zvijezda filma tvrdi da nema pojma što se u njoj događa

Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +0 Hugh Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Hugh Grant tvrdi da se ne sjeća radnje filma "Zapravo ljubav" u kojem je odigrao jednu od glavnih uloga koje su mu obilježile glumačku karijeru.

Romantična komedija "Zapravo ljubav" jedna je od omiljenih komedija božićne tematike svih vremena i iz godine u godine gledatelji u njoj uživaju pred malim ekranima, a mnogi od njih znaju radnju već i napamet.

Pogledaj i ovo Ja u ljubav vjerujem je li ovdje i vaš favorit? Filmovi koji će vas ispuniti pozitivnom energijom: Istražite listu koju mi volimo pogledati u ovo blagdansko vrijeme!

No čini se da to nije slučaj i s glavnim glumcima, barem što se tiče slavnog šarmera Hugha Granta koji tvrdi da se ne može sjetiti što se u filmu točno događa.

60-godišnji Hugh je u nedavnom intervjuu za Digital Spy izjavio kako su mu neki dijelovi filma mutni, nakon što su ga pitali postoji li mogućnost snimanja nastavka.

"Kakav je bio moj kraj u tom filmu?", pitao je Hugh i pokušao se prisjetiti.

U romantičnom klasiku redatelja Richarda Curtisa iz 2003. godine osim Hugha, glume i Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Colin Firth i Alan Rickman. Radnja prati devet isprepletenih ljubavnih priča, a Hugh je utjelovio britanskog premijera.

No unatoč tome što mnogi nisu zaboravili njegovu kultnu plesnu scenu, on kaže da se malo toga sjeća.

"Prošlo je jako puno vremena kada sam to pogledao. Morate me podsjetiti kakav je bio kraj. O nastavku nisam nikad razmišljao", rekao je glumac.

U intervjuu za Daily Mail iz 2003. godine film je pohvalio na sva zvona i priznao da je jako dobar.

"Bio je to stvarno dobro napravljen film, malo je takvih", bio je tada izjavio i otkrio da je to bio glavni razlog zašto ga je pristao snimiti i ponovno surađivati s Curtisom nakon što su zajedno snimili "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Notting Hill".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice +6 In Magazin: Hrvatske trudnice inMagazin Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene