Glumac Hugh Grant tvrdi da se ne sjeća radnje filma "Zapravo ljubav" u kojem je odigrao jednu od glavnih uloga koje su mu obilježile glumačku karijeru.

Galerija


Romantična komedija "Zapravo ljubav" jedna je od omiljenih komedija božićne tematike svih vremena i iz godine u godine gledatelji u njoj uživaju pred malim ekranima, a mnogi od njih znaju radnju već i napamet.

Vezani članci Matilda de Angelis, Nicole Kidman Mlada glumica progovorila o vrućim scenama s poznatom kolegicom koje su joj otvorile vrata slave Olivia Olson Sjećate se talentirane djevojčice iz "Zapravo ljubav"? Izrasla je u pravu ljepoticu, a sada je progovorila i o kolegama iz filma

No čini se da to nije slučaj i s glavnim glumcima, barem što se tiče slavnog šarmera Hugha Granta koji tvrdi da se ne može sjetiti što se u filmu točno događa.

60-godišnji Hugh je u nedavnom intervjuu za Digital Spy izjavio kako su mu neki dijelovi filma mutni, nakon što su ga pitali postoji li mogućnost snimanja nastavka.

"Kakav je bio moj kraj u tom filmu?", pitao je Hugh i pokušao se prisjetiti.

U romantičnom klasiku redatelja Richarda Curtisa iz 2003. godine osim Hugha, glume i Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Colin Firth i Alan Rickman. Radnja prati devet isprepletenih ljubavnih priča, a Hugh je utjelovio britanskog premijera.

No unatoč tome što mnogi nisu zaboravili njegovu kultnu plesnu scenu, on kaže da se malo toga sjeća.

"Prošlo je jako puno vremena kada sam to pogledao. Morate me podsjetiti kakav je bio kraj. O nastavku nisam nikad razmišljao", rekao je glumac.

U intervjuu za Daily Mail iz 2003. godine film je pohvalio na sva zvona i priznao da je jako dobar.

"Bio je to stvarno dobro napravljen film, malo je takvih", bio je tada izjavio i otkrio da je to bio glavni razlog zašto ga je pristao snimiti i ponovno surađivati s Curtisom nakon što su zajedno snimili "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Notting Hill".

Ovoj multitalentiranoj ženi predviđali su blistavu budućnost, a onda je brutalno ubijena iz posve banalnog razloga

Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!