Zabranili im seks

Sočni detalji bizarnog showa isplivali na površinu: ''Prije snimanja ispitivali su nas s kim smo spavali''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Jowsey ispričao je kako postava showa "Too Hot To Handle" nije znala da će se serija emitirati na Netflixu, a otkrio je brojne sočne detalje.

Zvijezda Netflixove reality serije "Too Hot To Handle" Harry Jowsey otkrio je detalje audicije sve popularnijeg showa. 23-godišnji australski model kaže kako su ga na audiciji detaljno ispitivali o seksualnoj povijesti.

Proces audicije, kaže, bio je dugačak i naporan jer su producenti htjeli biti sigurni da su odabrali prave ljude. Sve do posljednjeg trenutka nitko od natjecatelja nije znao hoće li se i gdje emitirati show.

"Nitko nije imao pojma da snimamo za Netflix. Sve je bilo obavijeno velom tajne. Stalno su nas ispitivali o tome s kim smo sve hodali i spavali", rekao je Jowsey. Unatoč glasinama da su natjecatelji znali o pravilu da se ne smiju seksati ni ljubiti, Harry kaže kako su im sve otkrili pred kamerama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Too Hot To Handle - Harry ⚡️ (@harryjowsey) on

"Ništa nam nisu rekli sve dok na samom snimanju to nisu spomenuli. Iskreno, mislio sam da će show biti nevjerojatno prepun seksa i golotinje kada sam se prijavio", rekao je natjecatelj. Sam Harry prekršio je brojna pravila showa, piše Daily Mail.

Dobio je kaznu od 6000 dolara za oralni seks s kolegicom iz showa Francescom Farago, no kaže da ne žali ni za čime. Ostali su par i nakon serije, a na Instagramu često objavljuju detalje iz svoga ljubavnog života.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Celebrity Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene