Nije bilo lako

Zvijezda serije"Bridgerton" otkrila bolnu stranu svoje uloge, inače jednostavne stvari zadavale joj muku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Golda Rosheuvel otkrila je detalje sa snimanja serije "Bridgerton" u kojoj smo ju gledali kao kraljicu Charlotte.

Glumica Golda Rosheuvel osvojila je gledatelje hit-serije "Bridgerton" ulogom kraljice Charlotte, pogotovo svojim raskošnim kostimima za koje sada kaže da su joj zapravo zadavali dosta muka i problema.

Pogledaj i ovo showbuzz sasvim iskreno Glumica iz serije koja je oborila sve rekorde priznala zbog čega je strahovala uoči njezine premijere, ali čini se da je bila u zabludi

Naime, 49-godišnja Golda ispričala je svoje iskustvo sa seta i otkrila da joj je jedna od najtežih stvari bio inače jednostavan odlazak na wc jer joj je za obavljanje male nužde bilo potrebno čak pola sata, a nošenje perika znalo je biti stvarno bolno.

"Za odlazak na wc mi je trebalo pola sata, a glava mi je u popodnevnim satima počinjala gorjeti. Bilo mi je jako vruće i jedva sam čekala da skinem sve sa sebe", otkrila je glumica u emisiji "The After Party show" .

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golda Rosheuvel (@goldarosheuvel)

Seriju "Bridgerton" je u samo mjesec dana pogledalo nevjerojatnih 82 milijuna kućanstava širom svijeta, čime je oborila sve rekorde.

Nedavno je najavljena druga sezona serije koja se već željno iščekuje, a trebalo bi ih biti ukupno osam.

Radnja se temelji na romanima Julije Quinn "Bridgerton: Vikont koji me volio", a prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja stupa na iznimno natjecateljsko londonsko tržište u potrazi za budućim mužem. Daphne je utjelovila Phoebe Dynevor, dok je njezina mogućeg supruga vojvodu Hastingsa odglumio Regé-Jean Page.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene