zanimljivo!

Fotka legendarnog Jacka Nicholsona neočekivano je postala viralna, obožavatelji se slažu oko jednog detalja

Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Profimedia) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Jack Nicholson (Foto: Getty Images) +0 Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Galerija

Film "Isijavanje" kultni je horor snimljen po istoimenoj knjizi Stephena Kinga, a proteklog vikenda je fotka s kraja filma neočekivano postala viralna.

Fotografija na kojoj je između ostalih legendarni glumac Jack Nicholson proteklog je vikenda neočekivano postala viralna. Danas 84-godišnji glumac smiješi se i maše pred velikom grupom ljudi na kraju snimanja filma "Isijavanje" iz 80-ih godina, a radi se o sceni koja je u filmu označena kao da je nastala 4. srpnja 1921. godine.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson Ni s kim ne kontaktira Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

Brojni obožavatelji filma na društvenim su mrežama podijelili svoja razmišljanja o fotografiji nastaloj u hotelu Overlook koji je opsjednut duhovima u filmu. Redatelj Stanley Cubrick pazio je na svaki detalj filma, a fotografija koja je postala viralna po mnogima to i dokazuje. Ona prikazuje sve ljude koje je hotel ubio, a između ostalih je na njoj i Nicholson. Lik kojeg je utjelovio zapravo se reinkarnirao, o čemu još danas na društvenim mrežama kruže brojne teorije zavjere.

Podsjetimo, film "Isijavanje" adaptacija je istoimene knjige Stephena Kinga iz 1977. godine, a pisac je svojedobno izrazio negodovanje filmskom inačicom svoje priče. Priča prati Jacka Torrancea koji postaje kućni majstor hotela Overlook u Koloradu te s njim ondje odlaze supruga Wendy i sin Danny, koje su utjelovili Shelley Duvall i Danny Lloyd. Torrance počinje gubiti razum zbog nadnaravnih zbivanja u hotelu te pokušava ubiti suprugu i sina.

Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, "Isijavanje" drži rekord među filmovima u kojima se najviše puta ponavljala jedna te ista scena. Film je sniman na nekoliko lokacija u SAD-u i Velikoj Britaniji, a za potrebe snimanja sagrađen je set hotela Overlook koji je u to vrijeme bio najveći set ikada sagrađen. Radi se o čitavom eksterijeru i interijeru hotela.

Zanimljivo je i da vraka koja Jack sasječe na kraju filma sjekirom su zapravo bila prava vrata. Kubrick je prvo koristio vrata sagrađena od slabijeg drveta, no Nicholson bi ih prebrzo uništio te su kasnije koristili punije drvo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 5 +0 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Celebrity Luka Modrić fotkom na Instagramu odao s kime on i supruga Vanja provode ljetni odmor u Šibeniku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene