Romantičnu ljubavnu priču s lijepom porukom pogledajte u filmu "Zvijer" s početkom u 23.15 sati u programu Nove TV.

Galerija


Ljubitelji bajkovitih ljubavnih priča uživat će u filmu "Zvijer" jer upravo je to glavna odlika suvremene bajke "Ljepotica i zvijer" uz koju su odrastali naraštaji, a koji je nastao prema romanu spisateljice Alex Flinn.

Vezani članci Andrej Plenković Premijer na pitanje o problemima u zdravstvu prozvao - Novu TV: "Umjesto da se hvale ministri..." Slika nije dostupna "RADIMO NA TOME, PA NIKAKO" Leona Paraminski otkrila: "Pametan je, fakat je super!"

Glavne ženske uloge u filmu pripale su dobro poznatim glumačkim imenima poput Vanese Hudgens, Mary-Kate Olsen i Dakote Johnson, dok se u glavnoj muškoj ulozi našao naočiti Alex Pettyfer. Upravo će njegov lik pogoditi strašna kletva koja će ga iz zgodnog i arogantnog mladića pretvoriti u sve što on prezire.

Alex je za potrebe snimanja na šminkanju provodio po pet sati dnevno kako bi ga vješte šminkerice transformirale u njegov, ne baš oku ugodan lik. No ono što je pomalo bizarno je činjenica da on masku nakon snimanja nije odmah skidao već bi u njoj izlazio u stvarni svijet kako bi se što bolje uživio u ulogu i shvatio kako se osjeća. Bio je to njegov eksperiment da sazna i provjeri kako će ljudi reagirati kada ga vide u takvom izdanju.

Uz Vanesu, Mary-Kate Olsen, Dakotu i Alexa u filmu se u ulozi slijepog učitelja pojavljuje i slavni glumac Neil Patrick Harris koji je inzistirao da na snimanju nosi neprovidne leće kako stvarno ništa ne bi vidio.

Umorila se od nošenja donjeg rublja, pa sada ležerno šeće u izdanjima bez grudnjaka i lovi poglede