Bella Thorne i Patrick Schwarzenegger glavne su zvijezde filma "Ponoćno sunce" kojeg večeras od 23:20 sati možete pogledati u programu Nove TV.

Galerija


"Ponoćno sunce" američka je romantična drama iz 2018. godine redatelja Scotta Speara, a film je baziran na japanskoj uspješnici "A Song To The Sun" iz 2006. Glavne uloge igraju Bella Thorne i Patrick Schwarzenegger, a film večeras možete pogledati u programu Nove TV od 23:20 sati.

Vezani članci Lais Ribeiro Zatvorene u četiri zida sve koje ih prate svakodnevno časte vrućim fotkama, karantena ih je na to potaknula Bella Thorne Pažnju privlači bizarnim ljubavnim vezama, a sada je objavila video koji tjera strah u kosti ali se ljudima i sviđa

Romantična drama govori o 17-godišnjoj djevojci Katie, koja zbog rijetke bolesti ne može biti izložena suncu. Tijekom dana je u kući, a tek navečer, po mraku, kreće prema lokalnoj željezničkoj stanici gdje svira gitaru za putnike. Jedne večeri, upliće se sudbina, i Katie upoznaje dečka s kojim započinje ljetnu romansu.

Film je u pripremu krenuo još 2015. godine, a tri godine kasnije je ugledao svjetlo dana. Zaradio je preko 27 milijuna dolara, a osvojio je i srca publike diljem svijeta.

"Ponoćno sunce" ujedno je i prvi film u kojem Patrick Schwarzenegger igra glavnu ulogu. Patrick je odrastao uz poznatog oca Arnolda Schwarzeneggera, a glumom se počeo baviti kada je imao tek deset godina. Nakon brojnih manjih uloga, upravo ovaj film otvorio mu je put prema daljnjim filmskim angažmanima.

Brad Pitt je novu djevojku upoznao u restoranu njezina supruga: Lijepa Nicole u braku je s 41 godinu starijim muškarcem