Tko bi mu rekao?

Svi ga znaju kao narcisoidnog psihopata, ali iza kamere on je potpuno druga osoba, najvažnija mu je jedna stvar

Engin Akyurek Engin Akyurek Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Engin Akyurek Galerija

Turski glumac Erhan Alpay u seriji "Ambasadorova kći" igra ulogu negativca Akina Vardarlija.

Jedna od glavnih uloga negativaca u hit-seriji "Ambasadorova kći" pripala je turskom glumcu Erhanu Alpayu rođenom 1985. godine u Istanbulu.

Pogledaj i ovo Uraz Kaygilaroglu ovo nitko nije očekivao! Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

Ovaj naočiti i talentirani glumac studirao je umjetnost na Istanbulskom sveučilištu i pohađao satove glume u Studiju Sahika Tekand. Dosad se pojavio u mnogim serijama među kojima su "Asktan Kacilmaz", "Şeref Meselesi", hrvatskoj je publici poznat iz serije "Bit ćeš moja", a "Ambasadorova kći" njegov je posljednji aktualni projekt na kojem je radio.

Na žalost brojnih obožavateljica Erhan je u sretnom braku s Arzom Alpay s kojom je dobio sina Evrima, a obiteljske trenutke, svoju svakodnevicu i one brižne i očinske trenutke često dijeli na Instagramu gdje ga trenutačno prati 74 tisuće ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erhanalpay (@erhanalpay)

U "Ambasadorovoj kćeri" glumi lik Akina Vardarlija koji je naslijedio znatan imetak kad mu je obitelj poginula u automobilskoj nesreći. Odmah je došao pod skrb očeva bliska prijatelja Guvena, a s vremenom je razvio interes za Guvenov posao i njegovu kćer. On se želi oženiti s Nare kako bi ušao u politiku s kombinacijom vlastitog bogatstva i Guvenova statusa. Akin je narcisoidni psihopat. U prošlosti je silovao Nare, ali to nije na njega ostavilo posljedice i ne stidi se. Ne preuzima odgovornost za svoja djela. Sandžar, koji poznaje i Nare i Akina, vjeruje da Akin nema ni ljubavi ni milosti prema Nare.

Uz Akina u seriji gledamo i miljenika ženske publike Uraza Kaygilaroglua, lijepu glumicu Neslihan Aatagül, najmisterioznijeg turskog glumca Engina AkyurekaTülin Yazkan za koju se šuška da je njegova najnovija ljubav. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene