sve izgleda tako stvarno...

Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Galerija

Isplivale su fotografije sa seta nove sezone serije "Kruna", na kojima prvi put imamo priliku vidjeti glumce Elizabeth Debicki i Khalida Abdalle zajedno kao princezu Dianu i Dodija Al Fayeda.

U tijeku je snimanje šeste sezone popularne Netflixove serije "Kruna", a sada su isplivale i prve zajedničke fotografije glumaca Elizabeth Debicki i Khalida Abdalle, koji glume princezu Dianu i njezina ljubavnika Dodija Al Fayeda.

Pogledaj i ovo Imelda Staunton pokazat će poštovanje Loše vijesti za ljubitelje hit-serije o kraljevskoj obitelji zbog smrti kraljice: "To je je ljubavno pismo njoj"

Snimljeni su dok su rekreirali scene s njihova odmora na jugu Francuske u srpnju 1997. godine, na koji je Diana povela i sinove Harryja i Williama, a ekskluzivne fotografije sa seta objavio je Daily Mail.

Elizabeth i Khalid na fotkama neodoljivo podsjećaju na Dianu i Dodija i teško je povjerovati da to nisu zapravo oni, dok su i Rufus Kampa te Will Powell vjerno utjelovili tada još maloljetne prinčeve Williama i Harryja.

Scene su snimane na španjolskoj Mallorci, dok su na odmoru zapravo bili u Saint-Tropezu, a uživali su na megajahti Dodijeva oca Mohameda Al Fayeda.

Samo mjesec dana nakon ovog odmora Diana i Dodi izgubili su život u tragičnoj prometnoj nesreći u tunelu u Parizu.

Šesta sezona serije "Kruna", u kojoj ćemo gledati ove scene, izlazi sljedeće godine, dok ove jeseni na Netflix stiže peta sezona.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene