Kriza?

Ekipa hit-serije našla se u problemima, postaju očajni zbog prinčeva Williama i Harryja?

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William Kruna (Foto: IMDB) Kruna (Foto: IMDB) Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Kruna (Foto: IMDB) +0 Elizabeth Debicki Galerija

Ekipa serije "The Crown" još uvijek traži glumce koji će utjeloviti princa Williama i Harryja iako snimanje samo što nije počelo.

Britanska hit-serija "The Crown" dobila je brojne pohvale kritičara i zaradila veliku gledanost zahvaljući vjernom prikazu života kraljevske obitelji i njihovih kriza, ali čini se kako se sada producenti serije suočavaju s jednom od svojih.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, u javnost je procurila obavijest koja otkriva da još uvijek očajnički traže glumca tinejdžera koji bi glumio princa Williama u željno iščekivanom finalnu serije, koje bi trebalo početi za samo nekoliko tjedana.

Casting direktor Robert Sterne objavio je posljednji apel na web stranicama pozivajući sve zainteresirane kandidate da se jave.

"The Crown traži izuzetnog mladog glumca koji bi glumio princa Williama u nadolazećim epizodima. Ovo je značajna uloga u ovoj nagrađivanoj drami, a mi tražimo veliku fizičku sličnost. Snimanje će početi početkom rujna. Nije potrebno prethodno profesionalno glumačko iskustvo. Vrlo smo iskusni u pružanju velike potpore mladim glumcima i njihovim obiteljima kroz jedinstven i kreativan proces", naveo je.

Producenti također još uvijek traže i bistre te drske crvenokose dječake koji bi bili voljni pokušati glumiti princa Harryja u drami, koja košta više od 10 milijuna funti po epizodi.

U posljednjoj sezoni William i Harry se suočavaju s posljedicama smrti njihove majke, princeze Diane, a potvrđeno je i da će peta sezona prikazivati ​​intervju Martina Bashira s princezom.

Inače Dianina dobra prijateljica Jemima Goldsmith prekinula je suradnju sa serijom prošle godine, tvrdeći da se producenti nisu odnosili prema priči s onoliko poštovanja i suosjećanja koliko se ona nadala.

No producenti inzistiraju na tome da nema poteškoća.

"Tim za kasting je vrlo iskusan. Glumci možda neće biti potrebni mjesecima na setu, a izbor općenito traje dulje za mlađe glumce", izjavili su iz ekipe za Daily Mail.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 1 +22 Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 +28 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Celebrity Bivši suprug seks-bombe 90-ih bez pardona pokazao svoj "alat" na društvenim mrežama, javnost je u šoku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene