Kazališni maraton se nastavlja - najavljene nove čak četiri nove izvedbe u Lori za 20. i 21. ožujka.

Galerija


Izvrsna komedija "Vla-Vla-Vlajland cabaret" u izvedbi popularne Ecije Ojdanić dobrano je razbudila uspavani kulturni život grada pod Marjanom. Vikend za vikendom, gostovanje za gostovanjem, predstavu za predstavom, ulaznice nestaju u svega nekoliko sati. Iako su sve predstave, kako kazališta Moruzgva tako i one koje potpisuje Ivan Leo Lemo, sve popularnije posljednjih godina čini se da njih dvoje nisu ni bili svjesni kako su s ovom monodramom zaista pogodili "u sridu"!

Vezani članci Ecija Ojdanić Naša glumica prošetala Zagrebom u neprepoznatljivom izdanju, a za to je imala itekako dobar razlog Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić tuguje za bliskom osobom kojoj je posvetila nagradu: "Otišla si naglo slomivši mi srce u bezbroj komada"

Predstava kazališta Moruzgva - 'Vla-Vla-Vlajland cabaret', zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – ‘Cabaret preko veze’. U tom je cabaretu posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici. Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera.

"Organizatori predstava Vla-Vla-Vlajland cabareta mi predlažu, obzirom na interes koji vlada za predstavu, da bi bilo najbolje da se preselim u Split, pa da igram svaku večer, kao na West Endu. To ne mogu, ali mogu doći ponovno, 20.03. i 21.03. Požurite se, nema još puno ulaznica. Splite, volim te", izjavila je Ecija Ojdanić.

Nove izvedbe najpopularnijeg ovogodišnjeg cabareta održat će se u subotu, 20. ožujka, s početkom u 18:00 i 20:00 sati te u nedjelju, 21. ožujka, s početkom u 18:00 i 19:30 sati.

Na predstavi će se poštivati sve epidemiološke mjere!

Od njihova vatrenog i spontanog poljupca pred kamerama prošlo je već 11 godina, a sada je svemu došao kraj

Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju