Ovih se dana u kinima počeo prikazivati dokumentarni film "Introducing Selma Blair".

Galerija Selma Blair - 4 Selma Blair - 2 Selma Blair - 5 +26 Selma Blair - 3

Holivudska glumica Selma Blair odlučila je svojim obožavateljima i javnosti dati dublji uvid u svoje zdravstveno stanje nakon što joj je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza i nakon što joj se život u potpunosti promijenio.

Vezani članci Selma Blair (Foto: Getty Images) Prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana bolest koju nazivaju i nevidljivom Sarah Michelle Geller i Selma Blair (Foto: Screenshot) Prošlo je 20 godina od scene poljupca dviju atraktivnih glumica, za njega su čak i nagrađene

"Introducing Selma Blair" fokusira se tako na njezine borbe i liječenje, kao i prilagođavanju život s multiplom sklerozom i to s ciljem pomaganja svima onima koji se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji.

"Sada samo želim pomoći drugima da se bolje osjećaju", izjavila je Selma u filmu u kojem se jasno vide njezine poteškoće s kretanjem i govorom.

Redateljica Rachel Fleit prikazala je Selmu i kako se podvrgava tretmanu matičnim stanicama koji je obećavajući za njezino stanje, a ipak ima teške posljedice na organizam. Selmi su se naime na licu pojavile modrice, trpi bolove i pritom ne krije svoj strahove i osjećaj smrtnosti o čemu također otvoreno progovara, ali ne gubi svoj optimizam.

Glumici je multipla skleroza dijagnosticirana 2018. godine, a nakon toga se u javnosti prvi put pojavila na dodjeli Oscara 2019. godine.

Selma je stigla na crveni tepih zabave Vanity Fair Oscar, koja je održana nakon same dodjele u Los Angelesu, što je za nju bilo poprilično emotivno, ali gdje je bila jedna od glavnih zvijezda.

"Trebalo mi je puno da se ovdje pojavim", izjavila je Selma briznuvši u plač, a okupljena gomila dala joj je glasnu podršku i ispratila je ovacijama.

Nakon što je obrisala suze, Selma je hrabro nastavila šetnju pomoću štapa koji redovito koristi kako bi se lakše kretala.

Selmina dijagnoza nije ju spriječila da se nastavi baviti glumom, snimila je seriju "Another Life" i nekoliko filmskih naslova.

Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo! Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +21 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić

Kći najbogatije Hrvatice pokazala unutrašnjost svoje luksuzne kuće, ima 14 spavaćih soba, a snimanje je jedva dopustila! Sloane House Sloane House Petra Ecclestone +26 Petra Ecclestone

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju