Stravična saznanja

Priča o mladiću koji je htio postati poznat, a odlučio je to napraviti na najgori mogući način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer" dokumentarna je serija koja otkriva profil kanadskog ubojice Luke Magnotte.

Dokumentarna serija "Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer" objavljena na Netflixu podijeljena je u tri dijela, a ispričala je priču o kontroverznom ubojici Luki Magnotti.

Nekolicina ljudi primijetila je prije nekoliko godina kako netko objavljuje videe u kojima ubija mačke na brutalan način te su odmah pokrenuli tajne grupe na Facebooku kako bi pronašli ubojicu. Otišli su toliko daleko da su istražili svaki detalj njegova ponašanja na internetu, upratili su ga na svim kanalima te su na kraju došli i do njegova identiteta.

Deanna Thompson i John Green glavni su naratori priče, a radi se o ljudima koji su najviše pratili cijelu situaciju. Nakon što su počeli otkrivati tko je ubojica mačaka, shvatili su da se tu radi o potpuno gorem profilu čovjeka od onoga što su najprije mislili te su na kraju u kontaktu s policijom uhvatili samoga Luku.

Iz situacije u situaciju dok gledate ovakvu seriju shvatite da je vrlo tanka linija ponašanja na internetu i u stvarnome životu, a dvojac koji priča priču na kraju same serije upozorava ljude da se paze kako i zašto komuniciraju s nepoznatim osobama putem interneta.

Profil Luke Magnotte zapravo je najbrutalniji dio čitave serije. Radi se o mladiću koji je htio postati poznat, a odlučio je to napraviti na najgori mogući način. U jednom je trenutku prije nekoliko godina bio najtraženiji ubojica s Interpolove liste, a policiji su puno pomogle informacije upravo od grupe koja je nastala zbog njegovih ubojstava mačaka.

Godine 2012. počinio je stravično ubojstvo koje je bilo u centru pažnje u čitavom svijetu na koje je grupa koja se okupila zbog mačaka i upozoravala, a Luka zbog toga trenutačno služi doživotnu zatvorsku kaznu. Previše detalja o svemu pak pronađite u dokumentarnoj seriji, no upozoravamo da se radi o zaista gnjusnom sadržaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene