Jedva čekamo!

Na pragu šestog desetljeća poradio na mišićima kojima se pohvalio u izdanju bez majice, a sad se zna i zašto je to učinio

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Brad Pitt priprema se za novu ulogu u filmu "Bullet Train", a na jednu se stvar posebno usredotočio.

Miljenik žena i holivudski glumac Brad Pitt na veselje svojih obožavateljica priprema svoju novu ulogu u filmu "Bullet Train", u kojem ćemo ga imati priliku vidjeti razgolićenog, a to je vijest koja malo koju od njih nije razveselila.

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!

Kako ih ne bi razočarao, 57-godišnji Brad naporno radi na kondiciji, i to kako bi pokazao mišiće kao one iz filma "Klub boraca" koji je snimio 1999. godine i kojih se i danas mnogi sjećaju. On će tako u novom filmu utjeloviti opasnog ubojicu imena Ladybug koji živote svojim žrtvama oduzima nožem.

"Brad je u procesu dobivanja starih mišića i povratka u top-formu za film pun akrobacija i trikova, što već godinama nije morao raditi. To je malo rizično za čovjeka u njegovim godinama, pogotovo zbog svih tih vratolomija. Uči udaranje rukama, nogama i borbu s noževima. Mnoge scene bit će snimljene na hodnicima, što znači vješto kretanje u uskim prostorima. Od njega se traži da maksimalno radi kardio vježbe, vježbe istezanja, treninge s utezima te jogu. Zbog toga se mora transformirati u pravog sportaša i to nije samo stvar fizičkog izgleda. Tu je riječ o izdržljivosti, okretnosti i postizanju apsolutne preciznosti", izjavio je njemu blizak izvor za The Mirror.

Da je na dobrom putu, Brad je pokazao na odmoru na otočju Turks i Caicos, gdje su ga paparazzi snimili na ronjenju, prilikom čega je pokazao mišiće i tetovažama ukrašeno tijelo. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +11 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene