Brad Pitt priprema se za novu ulogu u filmu "Bullet Train", a na jednu se stvar posebno usredotočio.

Galerija


Miljenik žena i holivudski glumac Brad Pitt na veselje svojih obožavateljica priprema svoju novu ulogu u filmu "Bullet Train", u kojem ćemo ga imati priliku vidjeti razgolićenog, a to je vijest koja malo koju od njih nije razveselila.

Vezani članci Jennifer Aniston Zbog jedne fotografije koju je Aniston objavila komentatori na društvenim mrežama uvjereni da je opet s Bradom Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna

Kako ih ne bi razočarao, 57-godišnji Brad naporno radi na kondiciji, i to kako bi pokazao mišiće kao one iz filma "Klub boraca" koji je snimio 1999. godine i kojih se i danas mnogi sjećaju. On će tako u novom filmu utjeloviti opasnog ubojicu imena Ladybug koji živote svojim žrtvama oduzima nožem.

"Brad je u procesu dobivanja starih mišića i povratka u top-formu za film pun akrobacija i trikova, što već godinama nije morao raditi. To je malo rizično za čovjeka u njegovim godinama, pogotovo zbog svih tih vratolomija. Uči udaranje rukama, nogama i borbu s noževima. Mnoge scene bit će snimljene na hodnicima, što znači vješto kretanje u uskim prostorima. Od njega se traži da maksimalno radi kardio vježbe, vježbe istezanja, treninge s utezima te jogu. Zbog toga se mora transformirati u pravog sportaša i to nije samo stvar fizičkog izgleda. Tu je riječ o izdržljivosti, okretnosti i postizanju apsolutne preciznosti", izjavio je njemu blizak izvor za The Mirror.

Da je na dobrom putu, Brad je pokazao na odmoru na otočju Turks i Caicos, gdje su ga paparazzi snimili na ronjenju, prilikom čega je pokazao mišiće i tetovažama ukrašeno tijelo. 

Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!