Baletna bajka

Ne propustite baletnu predstavu "Orašar" u CeKaTe-u, u izvedbi 80 malih i velikih balerina

Baletni studio Jastrebarsko Baletni studio Jastrebarsko PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Baletni studio Jastrebarsko Baletni studio Jastrebarsko Baletni studio Jastrebarsko +0 Baletni studio Jastrebarsko Galerija

Baletni studio Jastrebarsko izvest će baletnu bajku "Orašar" u Centru za kulturu Trešnjevka.

Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja Baletni studio Jastrebarsko gostovat će u subotu, 18. siječnja 2020. u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka s baletnom predstavom "Orašar“ P.I.Čajkovskog.

Pogledaj i ovo In Magazin: Orašar u Lisinskom - 1 Svi je obožavaju! Baletna božićna bajka u izvedbi ukrajinskog ansamlba očarala Zagrepčane!

Koreografkinja, redateljica i kostimografkinja je Svetlana Lukić, nekadašnja solistica Baleta HNK-a, a danas uspješna plesna pedagoginja i voditeljica Baletnog studija u Jastrebarskom.

Ne propustite pogledati jedno od najljepših djela klasične baletne umjetnosti. Ovo poznato djelo ruskog skladatelja Petra Ijiča Čajkovskog odvest će vas u svijet mašte, veselja, slatkiša, prinčeva i vila, čarobnjaka, pahuljica, cvijeća i šećera.

Baletnu bajku o djevojčici i čarobnjaku, igračkama koje tijekom noći ožive, o mašti, čaroliji, pobjedi dobra nad zlim u jaskanskom "Orašaru" će na pozornici izvesti osamdesetak malih i velikih balerina.

U jednosatnom programu bit će izmijenjeno oko 150 kostima, veliki broj plesača svih dobi što čini ovu predstavu pravom kazališnom poslasticom koja se ne smije propustiti.

Predstava je realizirana uz potporu Ministarstva kulture RH, Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene