"Neću van sve reć'"

Glumicu Arijanu Čulinu ove ćemo jeseni gledati u sasvim novoj ulozi u IN Magazinu Nove TV

Arijana Čulina - 4 Arijana Čulina - 4 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Čulina - 4 Arijana Čulina - 1 Arijana Čulina - 3 +0 Arijana Čulina - 2 Galerija

Ove jeseni u IN magazinu gledatelji imaju priliku pratiti novu rubriku pod nazivom ''Neću van sve reć' '' autorice i same nositeljice rubrike, književnice, televizijske i filmske glumice Arijane Čuline.

Komičarka poznata po svom britkom i pitkom humoru, u svojim će TV kolumnama koje će se prikazivati jednom tjedno, dati svojevrsni osvrt onoga što nam se događa u svakodnevnom životu. Zabavne crtice iz života bit će upakirane u humorističnom duhu, a teme će obuhvaćati niz aspekata naše svakodnevice te brojne situacije u kojima se svatko može lako prepoznati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Arijana je poznata komičarka koja zna u uobičajenim situacijama prepoznati ono nešto neuobičajeno, posebno, te duhovito interpretirati naizgled ''običnu'' zgodu.

''Prošlo je 20 godina od moje Goge Biondine, sada se vraćam kao autor i komentator u novom formatu u kojem ću opet na svoj način komentirati razne dnevne događaje, muško – ženske odnose, a bit će tu i nešto malo politike. U tom humoristično-igranom prilogu imat ćemo i gostujuće likove – susjedu, prijateljice, muža'', izjavila je Arijana povodom svoje nove rubrike u IN magazinu Nove TV.

Teme unutar rubrike će varirati od zdravog života, gužvi u prometu, raznih dogodovština s rive, do turizma, mode i ostalih aspekata današnjice u Hrvatskoj.

Prvo izdanje rubrike bavi se zamalo propalom turističkom sezonom i iznajmljivanjem apartmana. Na humorističan način vidjet ćemo tako osvrt na aktualnu situaciju u turizmu, a Arijana će napraviti i humorističnu karakterizaciju naših turista iz pojedinih zemalja članica EU.

Arijana će svojim humorom do suza nasmijati gledatelje stoga ne propustite prvu epizodu rubrike ''Neću van sve reć' '', u četvrtak, 3.rujna u IN magazinu, a sutra u emisiji pogledajte i intervju s Arijanom koja će nam otkriti malo više detalja o temama koje će obraditi u narednim tjednima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene