seksi prizori

Bondova djevojka skinula se do kraja: Scene zbog kojih je ova ljepotica opet dospjela u centar pažnje!

In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas +0 In Magazin: Ana de Armas Galerija

Ana de Armas i Ben Affleck glavni su glumci u ertoskom trileru ''Deep Water'' poznatog redatelja Adriana Lynea.

Ana de Armas i Ben Affleck glavni su glumci filma ''Deep Water'', o kojem se ovih dana puno priča, a zanimljivo je da su u periodu otkad je film snimljen i prikazan bili u vezi, a uspjeli su i prekinuti. Upoznali su se upravo na setu filma, a burnu romansu prekinuli su u siječnju prošle godine.

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Film u kojem spomenuti glumci glume supružnike neki su već prošlog tjedna pogledali na streaming servisu Hulu te na Amazonu, a komentari su zasad pozitivni.

Mnogo je scena koje se spominju, a među njima je i ona u kojima se Ana skinula u toples.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Film ''Deep Water'' zasad će se do daljnjega moći vidjeti samo na streaming servisima, nakon što se njegova premijera odgađala zbog koronavirusa.

Ben je u filmu utjelovio Vica, a Ana Melindu, a par su koji je zajedno iako se ne vole. Rastavu odgađaju, a jedno drugom toleriraju konstantne preljube. Iako je Vic prihvatio ovaj dogovor, on nije potpuno hladan i ljubomoran je kad vidi Melindu kako bez problema pokazuje svoje ljubavnike pred svima. Njihov neobičan odnos dodatno će se zakomplicirati kada psihološke igre ovih supružnika u opasnost dovedu ljude iz njihova najbližeg okruženja.

Ana se u međuvremenu proslavila i ulogom Bondove djevojke u filmu "No Time to Die", a često se nalazi i na listama najzgodnijih glumica na svijetu.

 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) +5 Nina Agdal (Foto: Instagram) Zanimljivosti Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene