Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Današnja epizoda donosi brojne uzbudljive scene.


Nisan je tužna nakon što je vidjela Meteovo pismo, ali uskoro se smiri. Kaže Efeu da se njih dvoje zapravo nikad nisu voljeli. Nisan kaže Efeu da iako je prodavao oružje, Mazhar možda nije dao ubiti Haruna i da moraju naći dokaze. Ismail doznaje da je Mete bogat i pokuša izvući novac od njega. Fatma kaže Ismailu da ostavi Metea na miru. Sljedeće jutro u novinama izlazi članak o Meteu i Sedinoj trudnoći. Ispred tvrtke se nalazi hrpa novinara. Seda dolazi u tvrtku po svoje stvari, ali ne želi dati izjavu. Zatim dolaze Nisan i Efe/Mete.

Vezani članci Slika nije dostupna PRVI DONOSIMO Što vas čeka u posljednjoj epizodi serije Ponovno rođen Slika nije dostupna PONOVNO ROĐEN Pištolj je uperen! Ima ranjenih

Pročitajte veliki intervju s glavnim glumcem koji je osvojio Hrvatice.

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Seda se iznenadi vidjevši Nisan i Efea/Metea zajedno. Prilazi im i kaže da im više neće smetati, a zatim odlazi. Kadim se sastaje s Efeom i kaže mu da Mazhar stoji iza svega. Efe je bijesan. Lejla je nesretna i ne može oprostiti Mazharu. Upravo kad su bili pred pomirenjem, dolazi Efe/Mete i kaže da je Mazhar naručio ubojstvo njegova oca i brata. Mazhar doživi srčani udar. Lejla vjeruje da je Mazhar nevin. Odmah odvoze Mazhara u bolnicu. Rešat nalazi Nisan i kaže joj neka pozove Metea i Kadima u staru tvornicu te je upozorava da su svi u opasnosti. Kadim potkupi bolničara u bolnici u kojoj je Farise da dobije informacije o njoj.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.