Nisan vjeruje da će se Mete s vremenom predomisliti u vezi s djecom te želi jednu sobu u kući urediti kao dječju. Seda šuti jer je njegova ljubavnica!


Nakon utočišta Nisan odlazi u kuću koja se gradi i naziva najbolju prijateljicu Sedu koja također radi za Metea te je pita što misli o novoj kući. Želi jednu sobu urediti kao dječju, ali Mete ne želi djecu. Dvije žene iskreno razgovaraju. Nisan vjeruje da će se Mete s vremenom predomisliti u vezi s djecom.

Vezani članci Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik u gledanosti drugog kruga lokalnih izbora Sofija Preljvukić - 2 Dopisnica Nove TV iz Splita: ''Ljudi nas prepoznaju kao nešto svoje i otvaraju nam vrata u svoj dom''

OVDJE možete pogledati 'Ponovno rođen'.

Seda je voditeljica dizajnerskog tima i izbjegava Nisanina pitanja o braku i majčinstvu jer je Meteova ljubavnica. Šehmuz, kojemu Ismail duguje novac, naređuje svojim ljudima da pretuku Efea dok se sam vraća kući. Kadim nailazi tijekom napada i uzima jednom od njih pištolj, nakon čega ostali pobjegnu.

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.