Donosimo vam sve ono što ste propustili. Naravno možete i pogledati cijelu epizodu.


Današnja epizoda bila je sjajna, a ako je niste pogledali možete cijelu epizodu pogledati na novatv.hr.

Mi vam donosimo sve ono što se propustili

Petar želi organizirati večeru za Anu i Antuna, no ne ide mu: Irena odbija kuhati, Nikola mu ne da dostavu, a kuharica Kata ima slobodan dan. Na Katin prijedlog, Petar pošalje Irenu i Neru Kati na kozmetičke tretmane da bi mogao s Anom potajno skuhati večeru u ljetnikovcu. I dok Kata nenamjerno trača Anu, pa Irena i Nera steknu pogrešan dojam o Ani, Vinko se vraća u ljetnikovac. Ana brzo pobjegne pa Petar preuzima zasluge za kuhanje. Antun pak ne želi ići na večeru, ali odlazi zbog Ane. Ipak, upozori ju da neće promijeniti mišljenje - ne želi da Ana postane pjevačica.

Zlatni dvori (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon što Holcer uškopi krivog konja, Nikola je ljut zbog propale investicije, a Ana je tužna zbog konja i razočarana Nikolinom reakcijom.

Dok traži dokaze o malverzacijama, Ivan nalazi skriveni sef u Nikolinoj sobi. No, prije nego ga pokuša otvoriti, umalo ga otkriju. Izvuče se pretvarajući se da se upucava Kati. Domagoj savjetuje Zvonka da traži od Nikole povišicu kako bi pomogao Kati. No, umjesto povišice, Nikola Zvonku umalo da otkaz.

Zlatni dvori (FOTO: Dnevnik.hr)

Novatv.hr omogućuje vam gledanje propuštenih epizoda domaćih serija, emisija i informativnih programa lakše nego što mislite.

Saznajte sve što vas zanima o našim formatima, i potpuno besplatno, kad god to poželite na video portalu novatv.hr.

Vratite vrijeme, nadoknadite propušteno i uživajte u omiljenom programu!