Serija 'Pitanje časti' turska je uspješnica koja osvaja brojne gledatelje diljem Hrvatske. Nerimanovu ljubav pokušavaju osvojiti Madžit i Šinasi. Tko je vama draži?


Za lijepu Neriman ljubav je na slijepom kolosjeku. Djevojka se nalazi u škripcu jer mora birati između modernog biznismena Madžita i svoje ljubavi iz djetinjstva Šinasija s kojim živi u istoj četvrti.

Vezani članci Slika nije dostupna PITANJE ČASTI Pelin planira upropastiti svadbu Neriman i Madžita! Slika nije dostupna PITANJE ČASTI Madžit saznao da mu je Kerim zatajio važne stvari

Glumac Kadir Dogulu u seriji utjelovljuje šarmantnog i bogatog Madžita. Upoznaje Neriman na jednom tulumu i impresioniran je njezinom ljepotom, neiskvarenošću i društvenim statusom kojeg nimalo ne skriva i ne srami ga se.

Pravedni i pošteni Šinasi kojeg glumi Yunus Emre Yildirimer, silno voli Neriman. Zabrinjava ga pomisao da bi se mogla pogubiti u modernom svijetu s kojim se poistovjećuje i staviti na kušnju njihovu ljubav, prošlost i budućnost. Zato se zaklinje da će odvesti Neriman na pravi put.

Koga bi vi odabrali da ste na Nerimanovom mjestu? Je li vam draži pravdeni Šinasi ili šarmantni Madžit? Tko bi boljeusrećio Neriman? Koju osobinu više cijenite? Koji muškarac je vaš odabir?