Ne, ne rastaju se svi u Hollywoodu. Neki su u sretnim vezama i to s djevojkama koje su od njh mlađe i po nekoliko desetljeća.


Osim brakorazvodnih parnica još je jedan trend zahvatio je Hollywood. Brojni slavni glumci koji uživaju u vezi ljube mlađe ljepotice koje su često i po nekoliko desetljeća mlađe. No njih razlika u godinama ne brine. Jer ljubav, pogotovo ako je prava, ruši sve prepreke.

Vezani članci Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Miljenika žena koji je zbog šokantnih skandala skoro sve izgubio, spasila je 35 godina mlađa dama Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno

Jedan od glumaca koji uživa s mlađom je 60-godišnji Rowan Atkinson. Slavni Mr. Bean u vezi je s 32-godišnjom Louise Ford zbog koje se nakon 24 godine braka razveo od supruge Suntere s kojom ima dvoje djece kćer Lily (21) i sina Benjamina (23).

Da je mlađe slađe zna i Dennis Quaid koji je sreću u ljubavi pronašao pored 30 godina mlađe manekenke Sante Auzine. Quaid, koji iza sebe ima troje dece iz tri propala braka, nedavno se razveo od treće supruge Kimberly Buffington s kojom je proveo 12 godina.

Gotovo tri desetljeća dijeli i zvijezdu spasilačke službe Davida Hasselhoffa (64) i njegovu zaručnicu Hayley Roberts (36), a 33 godine mlađu ljubi i stari holivuski šarmer Richard Gere. Vezu s Alejandrom Silvom Gere je započeo još dok je bio u braku s Carey Lowell. Par se nedavno i službeno razveo i podijelio milijune pa sad Gere može neometano uživati u svojoj romansi.

Mlađe voli i Mel Gibson. Oduvijek su ga šarmirale mlađe djevojke, a njegova posljednja izabranica Rosalind Ross ima samo 24 godine. Glumac je od nje stariji čak 35 godina, a čini se da ogromna razlika u godinama ne smeta ni ovom paru.