Oktoberfest svake godine okuplja milijune posjetitelja, a među njima su bile i Paris Hilton, Kim Kardashian, Justin Bieber te Arnold Schwarzenegger.

Galerija


Najveća narodna zabava na svijetu Oktoberfest u Münchenu trebala se održavati od 19. rujna do 4. listopada, no otkazana je zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci The Kid Laroi i Katarina Deme - 1 Nekad nije imao ni vlastiti dom, a danas kao 18-godišnjak ne zna na što bi prvo potrošio milijune i to sve zahvaljujući jednom! Miley Cyrus - 2 Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Na feštu na kojoj se ispijaju goleme količine piva svake godine dolazi više od šest milijuna posjetitelja iz brojnih zemalja, a među njima su i zvijezde. 

Tamo su uživale nekadašnje velike prijateljice, razmažena bogatašica Paris Hilton i reality zvijezda Kim Kardashian. Pivo su na Oktoberfestu ispijali i holivudski snagator Arnold Schwarzenegger, pjevač Justin Bieber i trkač Usain Bolt

Ni Tina Turner nije propustila feštu koja se održava od 1810. godine, a veselo je nazdravljala s brojnim posjetiteljima. Plesu u prigodnoj opravi pridružila se i Playboyeva zečica Holly Madison, koja je nekad bila miljenica pokojnog Hugha Hefnera. 

Inače, 2004. godine na Oktoberfestu se popilo 5,5 milijuna litara piva. 

Fešta za pamćenje: Severina nakon svih nevolja sa stilom proslavila 48. rođendan