Oktoberfest svake godine okuplja milijune posjetitelja, a među njima su bile i Paris Hilton, Kim Kardashian, Justin Bieber te Arnold Schwarzenegger.

Galerija


Najveća narodna zabava na svijetu Oktoberfest u Münchenu trebala se održavati od 19. rujna do 4. listopada, no otkazana je zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci Hailey i Justin Bieber U haljini koja ne dopušta nošenje grudnjaka odoljeti joj nije mogao ni suprug, nije ju ispuštao iz zagrljaja Taylor Swift Najčudniji American Music Awards dosad: Treću godinu zaredom trijumfirala pjevačica koja se na dodjeli nije ni pojavila

Na feštu na kojoj se ispijaju goleme količine piva svake godine dolazi više od šest milijuna posjetitelja iz brojnih zemalja, a među njima su i zvijezde. 

Tamo su uživale nekadašnje velike prijateljice, razmažena bogatašica Paris Hilton i reality zvijezda Kim Kardashian. Pivo su na Oktoberfestu ispijali i holivudski snagator Arnold Schwarzenegger, pjevač Justin Bieber i trkač Usain Bolt

Ni Tina Turner nije propustila feštu koja se održava od 1810. godine, a veselo je nazdravljala s brojnim posjetiteljima. Plesu u prigodnoj opravi pridružila se i Playboyeva zečica Holly Madison, koja je nekad bila miljenica pokojnog Hugha Hefnera. 

Inače, 2004. godine na Oktoberfestu se popilo 5,5 milijuna litara piva. 

Fešta za pamćenje: Severina nakon svih nevolja sa stilom proslavila 48. rođendan