Osnivač Playbojevog carstva u travnju je napunio 90. godina, a od tada ga je gotovo nemoguće vidjeti u javnosti.


Osnivač Playboya Hugh Hefner već mjesecima nije viđen u javnosti, a razlog tome navodno je njegovo loše zdravstveno stanje o kojem sve više pišu strani mediji. U travnju je napunio 90 godina, a od tada ga je nemoguće vidjeti na javnim događanjima.

'Navodno je smršavio toliko da teži samo 40-ak kilograma zbog čega izgleda još bolesnije. Njegovi ljudi detalje oko njegovog zdravlja svim silama pokušavaju držati u tajnosti', otkrio je izvor.

Hugh posjete dopušta samo onima koji prije toga potpišu ugovor o povjerljivosti kojim se obvezuju da u javnosti neće otkriti informacije o njegovom teškom stanju, prenosi Page Six.


Posljednja fotografija na kojoj se može vidjeti Hefnera objavljena je na Twitteru 27. kolovoza, a nastala je na jednoj od luksuznih zabava po kojima je poznat. Ipak, pojavila su se i nagađanja da 90-godišnjak uopće nije bio na zabavi već da je domaćin bio njegov sin Cooper.

 

  Hefnerov glasnogovornik osporava tvrdnje o teškim zdravstvenim problemima i tvrdi da je Hugh dobro i da ima samo manjih problema s leđima zbog čega se teško kreće.

'Uživa u životu, a sa 90 godina na svojim leđima i dalje aktivno sudjeluje u uređivanju časopisa', tvrdi glasnogovornik.

Nepopravljivi ženskaroš na čiji su šarm pale brojne Playboyeve zečice prije četiri godine oženio je 60 godina mlađu Crystal. Nju se, za razliku od njega, često može vidjeti u javnosti, a aktivna je i na društvenim mrežama.

 

Birthday vibes #april29 #bdaygirl #taurus

A photo posted by Crystal Hefner (@crystalhefner) on