Taika Waititi svog je Oscara nakratko pospremio ispod sjedala.

Galerija


I ovogodišnja dodjela Oscara, 92. po redu, donijela je brojne zanimljive trenutke i scene o kojima će se u Hollywoodu pričati još neko vrijeme, a neki od njih već su postali viralni.

Vezani članci Jeff Bezos Brutalno su ga izvrijeđali u najvažnijoj holivudskoj noći zbog ljubavne drame koju je proživljavao 2019. Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Tom Ackerley Srdačan susret filmskih ljubavnika nije prošao bez zagrljaja i poljubaca, ali nekom se to nije svidjelo

Jedan od njih zabilježila je glumica Brie Larson, koja je kamerom na mobitelu uspjela uhvatiti novozelandskog redatelja Taikija Waititija, koji je kući ponio Oscara za najbolji adaptirani scenarij filma "Jojo Rabbit" , no zanimljivo je što je učinio prije toga.

Naime, Brie je Waititija snimila baš u trenutku kada se s pozornice vratio na svoje mjesto u publici sa zlatnim kipićem, nakon čega ga je odložio na pod, točnije ispod sjedala ispred sebe kako ga ne bi morao ostatak večeri držati u rukama. On je za to iskoristio priliku dok su Salma Hayek i Oscar Isaac uručivali Oscara za najbolju montažu zvuka.

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama i naišao na lavinu simpatičnih komentara.

"Volimo te, Taika", "Pogledajte ovu legendu", "Ovo je jedan od najdražih trenutka Oscara", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Taika i Brie surađivali su na filmu "Thor: Ljubav i grmljavina" pa vjerujemo kako joj neće zamjeriti što ga je uhvatila baš u tom trenutku.

Malo toga je sakrila: Dekolteom do pupka i uvježbanim tijelom osvojila crveni tepih