Svi se smiju

Umalo je zaspao na dodjeli: Poznati redatelj očito nije bio impresioniran Eminemom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati redatelj Martin Scorsese nije bio impresioniran Eminemom, a činilo se kao da će zaspati. Društvene mreže odmah su iskoristile situaciju.

Eminem je na dodjelama Oscara iznenadio nastupom na kojem je otpjevao Oscarom nagrađenu pjesmu "Lose Yourself", a iako je mnogobrojna publika uživala u kratkom koncertu, neki su tu priliku iskoristili da se malo odmore.

Pogledaj i ovo Alaina Marie Scott posvojio nećakinju Kontroverzni reper spasio ju je od teške obiteljske situacije i odgojio kao vlastitu kćer, a sada ne može biti ponosniji na nju!

Poznati redatelj Martin Scorsese nije bio impresioniran Eminemom, a činilo se kao da će zaspati. Društvene mreže odmah su iskoristile situaciju, a brojni korisnici našalili su se na Scorseseov račun.

"Scorsese izgleda kao da žali za svime u životu nakon što se Eminem popeo na pozornicu", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Internet je poludio kada je 47-godišnji američki reper izašao na pozornicu, iako je bilo i nekih njegovih kolega koji nisu izgledali previše impresionirano, kao npr. Billie Eilish ili Idina Menzel, koje su u publici radile grimase koje su govorile tisuću riječi.

Podsjetimo, Eminem je 2003. godine osvojio Oscara za najbolju originalnu pjesmu "Lose Yourself".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene