Poznati redatelj Martin Scorsese nije bio impresioniran Eminemom, a činilo se kao da će zaspati. Društvene mreže odmah su iskoristile situaciju.

Galerija


Eminem je na dodjelama Oscara iznenadio nastupom na kojem je otpjevao Oscarom nagrađenu pjesmu "Lose Yourself", a iako je mnogobrojna publika uživala u kratkom koncertu, neki su tu priliku iskoristili da se malo odmore.

Vezani članci Hailie Jade Scott i Eminem Pogledajte kako danas izgleda kći problematičnog repera koje se dobro sjećamo od prije 20 godina Eminem Napisao je pjesmu o domaru koji ga je napastovao pa zaradio tužbu, a burnim životom punio je stranice tabloida

Poznati redatelj Martin Scorsese nije bio impresioniran Eminemom, a činilo se kao da će zaspati. Društvene mreže odmah su iskoristile situaciju, a brojni korisnici našalili su se na Scorseseov račun.

"Scorsese izgleda kao da žali za svime u životu nakon što se Eminem popeo na pozornicu", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Internet je poludio kada je 47-godišnji američki reper izašao na pozornicu, iako je bilo i nekih njegovih kolega koji nisu izgledali previše impresionirano, kao npr. Billie Eilish ili Idina Menzel, koje su u publici radile grimase koje su govorile tisuću riječi.

Podsjetimo, Eminem je 2003. godine osvojio Oscara za najbolju originalnu pjesmu "Lose Yourself".

I sam je bio na rubu suza: Emotivan govor Brada Pitta sve je raznježio, ali i iznenadio