Keanu Reeves zablistao je u crnom smokingu, a na dodjelu je poveo svoju majku Patriciju, koja je obukla bijelo odijelo.

Galerija


Glumac Keanu Reeves (55) uživao je u dodjeli filmskih nagrada s majkom, kostimografkinjom Patricijom Taylor (76). Keanu je iznenadio javnost ostaviviši svoju samozatajnu djevojku, umjetnicu Alexandru Grant (47) kod kuće.

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Anthony Hopkins - 3 Bio je omiljen mnogima dok nije hladnokrvno odao jedan detalj iz svog privatnog života: "Svejedno mi je bilo"

Holivudski miljenik žena obukao je crni smoking, a njegova majka bijelo odijelo te su skupa pozirali na crvenom tepihu držeći se nježno ruku pod ruku, pa su mnogi isprva pomislili kako je stigao u pratnji Alexandre. Glumac je kao i uvijek imao svoju prepoznatljivu frizuru, raspuštenu crnu kosu. 

Reeves je bio jedna od zvijezda koje su proglašavale pobjednike na dodjeli. S kolegicom Diane Keaton, s kojom je glumio u filmu "Ljubav nema pravila", najavio je dobitnika u kategoriji najbolji originalni scenarij, koju je osvojio "Parazit".

Glumac je posljednjih mjeseci zauzet snimanjem četvrtog dijela filma "Matrix".

Povijesni uspjeh ''Parazita'': Najintrigantniji film godine bizaran je spoj tragedije i komedije koji progovara o užasima kapitalizma