Brad Pitt na crvenom je tepihu pozirao sam, no bio je dobro raspoložen i smješkao se dok je pozirao fotografima. Tijekom ceremonije družio se sa suradnicom.

Galerija


Brad Pitt (56) stigao je na 92. dodjelu filmske nagrade Oscar bez pratilje. Pitt, koji je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", u crnom je smokingu sam zakoračio na crveni tepih.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna Thelma & Louise Kultni film koji je proslavio Brada Pitta trebao je dobiti nastavak, ali Sarandon je odbila sudjelovati zbog bizarne radnje

Bradu se kasnije tijekom ceremonije u kazalištu Dolby pridružila njegova menadžerica Cynthia Pett-Dante. Glumac se cijelo vrijeme smješkao pred fotografima, a u svom pobjedničkom govoru dotaknuo se politike.

"Rekli su mi da imamo samo 45 sekundi za govor, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao bivšem savjetniku za nacionalnu sigurnost Johnu Boltonu ovog tjedna. Možda će Tarantino napraviti film o tome. Na kraju odrasli naprave ispravnu stvar", rekao je Brad.

Glumac je zahvalio redatelju filma "Bilo jednom... u Hollywoodu“ Quentinu Tarantinu jer je originalan i jedinstven.

"Filmska industrija bila bi mnogo pustije mjesto bez tebe", istaknuo je Pitt. Zahvalio je i Leonardu DiCapriju, koji je u filmu odigrao glavnu ulogu, ali i svojoj djeci te je pritom bio na rubu suza.

Malo toga je sakrila: Dekolteom do pupka i uvježbanim tijelom osvojila crveni tepih