Među prvima na 92. dodjelu Oscara stigao je glumac Billy Porter.

Galerija


Na crveni tepih 92. dodjele Oscara među prvima je stigao osebujni glumac Billy Porter, koji je ponovno uskočio u raskošnu haljinu i štikle te tako još jednom oduševio modni svijet.

Vezani članci Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara Oscar kipić Činjenice o troškovima dodjele Oscara koje će vas iznenaditi, evo koliko košta cijela svečanost

50-godišnji glumac stigao je u haljini britanskog dizajnera Gilesa Deacona, a boje je uskladio s najprestižnijom filmskom nagradom.

"Svatko ima svoj ritual prije crvenog tepiha, a moj je veličanstven. Popijem martini i rasturim crveni tepih", poručio je na Instagramu Billy prije nego što je stigao u prigodno zlatnim štiklama.

Podsjetimo, Billy je prošle godine na istoj dodjeli posebno oduševio kada je stigao u kreaciji koja je samo u gornjem dijelu izgledala kao odijelo, a donji dio zapravo je bio raskošna suknja.

''Oscari su kraljevski događaj, pa sam se ja, logično, inspirirao kraljevskom obitelji'', zaključio je Billy. 

Tako je na sebe privukao nevjerojatnu pozornost, kao i svojim brakom s Adamom Smithom, koji mu je postao suprug 2017. godine.

Hollywood ionako obožava osebujne pojedince, a Billy je u tome jedan od najboljih.

Otela pažnju na crvenom tepihu: O njezinoj će se haljini kojom je otkrila gotovo sve sigurno još pričati