Zanimljiv popis

Zvijezde za koje nikad ne bismo pomislili da su ikako, a kamoli tek rodbinski povezane

Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Getty) +0 Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Iznenađujući podaci o obiteljskim i rodbinskim vezama u Hollywoodu

Nema sumnje da su recimo glumice Mary Kate i Ashley Olsen u rodu, baš kao i braća Franco ili braća Affleck, no što je s ostalim rodbinskim i obiteljskim vezama slavnih zvijezda? Recimo, tko zna da su naprimjer Nicole Richie i Cameron Diaz rođakinje?

Pogledaj i ovo In Magazin: Arthur the King - 7 Jako je zahvalan Mišićavi glumac strastveni je katolik, njegova okolina tome nije sklona, ali on od svog cilja ne odustaje: "Sav svoj uspjeh zahvaljujem tome"

Na popisu javnosti nepoznatih rođaka tako su se našli glumac Casey Affleck i njegov kolega Joaquin Phoenix, koji su u stvarnom životu bili šogori sve dok se Casey prošle godine nije razveo od Joaquinove sestre Summer.

Slična veza povezuje i glumca Marka Wahlberga i glumicu Melissu McCarthy, a tko se još našao na ovom zanimljivom i iznenađujućem popisu, provjerite sami.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene