Gadne situacije

KAD STVARI IZMAKNU KONTROLI zvijezde protiv paparazza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borba između zvijezda i paparazza traje od kako je Hollywooda, a možda i duže. Činjenica je da jedni drugima trebaju, ali stvari često izmaknu kontroli.

Nebrojeni su primjeri kroz povijest o lošim odnosima između poznatih faca i dosadnih paparazza. I dok jedni pokušavaju sačuvati koliko-toliko svoju privatnost, ovi drugi im to na sve načine žele otežati. Često pri tim susretima dolazi do verbalnih, ali i fizičkih okršaja. Već se dugo postavlja pitanje gdje je granica. Najpoznatiji slučaj svakako je tragedija princeze Diane. Iako nikad nitko ništa konkretno nije dokazao, mnogi i danas vjeruju kako su njezinu smrt skivili upravo paparazzi zato što su je proganjali. Ipak, puno je vjerojatnije da se pravi uzrok smrti krije negdje drugdje. Ali da sada ne ulazimo u teorije zavjere, spomenimo neke od uistinu neugodnih susreta zvijezda s paparazzima.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Dan kada je Katy Perry pukla k'o kokica

Katy ima dugo povijest s paparazzima i ona je gotovo uvijek bila ispunjena negativnim stvarima. Često paparazzi pređu sve granice dobrog ukusa i ponašanja. Tako su je jednom prilikom proganjali po zračnoj luci optužujući je kako prečesto pjeva na playback. Katy je lice prekrila jastukom i pokušala izbjeći nasrtljivu masu. To joj nije pošlo za rukom pa su je pratili sve dok je osiguranje nije smjestilo u automobil.

'Australski tisak: trebali biste se stidjeti svojih paparazza i kulture tabloida. Vaši paparazzi nemaju poštovanja ni karaktera. Nisu humani! Danas su me progonili odrasli muškarci dok sam pokušavala pronaći malo mira u šetnji plažom. Ovi muškarci nisu željeli prestati dok sam ih molila da me puste na miru i daju mi prostora'. Katy je na twitteu čak objavila njihove fotografije. Na žalost ni to joj nije pomoglo da je ostave na miru.

Sienna Miller uspjela je tamo gdje mnogi nisu

Sienna je 2008. godine dobila 80 tisuća dolara odštete tužeći britanskog paparazza koji ju je doslovno proganjao. Doveo je njezin život u opasnost naganjajući je autom i narušavao je njezinu privatnost uhodeći je dok je bila kod kuće.

Sienna je nakon toga izjavila, 'Ja sam prva osoba koja je dobila tužbu protiv paparazzi fotografa i to mi je promijenilo život, nisam se željela skrivati'.

Nicole Richie skoro je poginula zbog paparazza

Nicole je doživjela uistinu jeziv susret s poremećenim paparazzi fotografom Fabriciom Luisom Mariottom. On je stvarno prešao svaku mjeru u pokušaju da snimi reakciju njezine obitelji.

Naime Fabricio je sumanuto vozio svoj auto oko obitelji i urlao u nastojanju da ih preplaši i snimi njihove izbezumljene izraze lica. Iako Nicole nije dobila novac, dobila je ono što je željela - sud je zabranio Fabriciu da prilazi njoj i njezinoj obitelji na bliže od 100 metara.

Selena Gomez doživjela je pravi stampedo koji ju je izbezumio

Nakon revije modne kuće Louis Vuitton, Selena je pozirala fotografima, a kad se zaputila prema automobilu, masa fanova i paparazza sjatila se prema njoj i skoro ju pregazila.

Nije rijetko da muške zvijeze i fizički nasrnu na paparazze, a u tome je prefvodnik svakako Alec Baldwin, u stopu ga prati Justin Bieber, ali među njih se uplela i Bjork koja je napala novinarku koja joj je poželjela dobrodošlicu u pošten je počupala.

Bilo kako bilo, činjenica je da jedni bez drugih ne mogu, ali granica mora postojati, posebno onda kada se u opasnost dovode životi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene