Hollywoodske zvijezde koje su spremne otići pod nož i to masno platiti.


Hollywoodske zvijezde troše svoje novce na stvari kao što su auti, vile i odjeća. Ali najviše novaca odlazi na održavanje mladolikog izgleda. Odvajaju tisuće dolara na osobne trenere, dijetetičare i kozmetičare kako bi osigurali što mlađi izgled. No neke od zvijezda su spremne otići i pod nož kako bi ostali što mlađi.

Vezani članci Kim Kardashian Nedavno je proglašena milijarderkom, a sada je tuže bivši zaposlenici kojima navodno duguje novac! Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno

Što god tvrdila slavna reperica Nicki Minaj, njezin izgled se poprilično promijenio od početka njene karijere. Navodno je operirala nos, izbijelila kožu i povećala stražnjicu što ju je navodno koštalo 11 tisuća dolara. Naravno, pjevačica je negirala nešto od navedenog: 'Nikada nisam imala operacije na licu.'

Lil Kim je nedavno šokirala svojim bljedunjavim izgledom. Njezin izgled s početka karijere 1995. godine drastično se promijenio do danas. Nekoliko izvora tvrdi da je pjevačica potrošila oko 19 tisuća dolara. Operirala je nos, izbijelila kožu, povećala obraze. Njezin tim je izjavio kako su ti navodi izmišljeni i zlonamjerni.

Heidi Montag je 2010. godine priznala kako je imala 10 operacija u jednom danu koje su uključivale podizanje obrva, operacija nosa, operacija ušiju, smanjenje čeljusti, ugradnju silikona u grudi, ubrizgavanje masti u obraze i liposukciju na bedrima. Zbog silnih operacija je skoro umrla, a svi ti zahvati su je koštali oko 30 tisuća dolara.

Kim Kardashian stalno poriče navode da je otišla pod nož. Mediji navode kako je poslije svoje prve trudnoće potrošila 80 tisuća dolara na operacije kao što su uklanjanje strija i uklanjanje masnih naslaga. Kim tvrdi da je za sve zaslužna Atkinsova dijeta. U 2015. godini pojavili su se navodi kako se sastala sa kirurzima kako bi napravila plan operacija nakon što rodi svoje drugo dijete koje bi ju došlo 100 tisuća dolara.

Sir Tom Jones je navodno ovisnik o plastičnim operacijama. Isto tako ga nije strah priznati da je išao pod nož. Priznao je da je operirao nos, oči i bradu. Razni izvori tvrde kako su ga operacije koštale oko 46 tisuća funti svaka. No čini se kako su njegovi dani pod nožem došli kraju u 2006. godini kada ga je kirurg upozorio da će mu se lice 'urušiti' ako se odluči na još operacija.

Jedan od najgorih slučajeva plastičnih operacija zasigurno je Jocelyn Wildenstein. Iako se točan broj plastičnih operacija koje je Jocelyn imala ne zna, tvrde da je imala sedam operacija podizanja lica, ubrizgavanje kolagena i rekonstrukciju očiju. Procjenjuje se da je za operacije izdvojila od 2 do 4 milijuna dolara.

Caitlyn Jenner, dok je još bila Bruce, potrošila je oko 70 tisuća dolara na operacije nosa i operacije podizanja lica. Kako bi se transformirala u ženu, Caitlyn je potrošila od 250 tisuća do vrtoglavih 4 milijuna dolara na operacije.