POGLEDAJTE VIDEO

Zvijezde vremenski putnici? 'Uhvaćeni' na fotkama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jay-Z, Brad Pitt, Mark Zuckerberg, John Travolta i brojni drugi glumci iz Hollywooda navodno su putnici kroz vrijeme!

Prije nekoliko mjeseci brojni forumaši zapitali su se je li Jay-Z vremenski putnik nakon što je jedna stara fotka završila na internetu. Naime, muškarac na slici snimljenoj u prvoj polovici 20. stoljeća izgleda identično kao i on.

>> Jay-Z je putnik kroz vrijeme?!

Pogledaj i ovo Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Tužna sudbina Nikada se nije pomirio s tragičnim gubitkom sina, a onda ga je zadesila nova tragedija koja je šokirala svijet: "Ne prođe dan da nisi sa mnom"

Prije toga na internetu se pojavila i slika muškarca koji izgleda kao Nicolas Cage, ali fotografija je snimljena 1870-ih godina.

No, to nisu jedini hollywoodski 'vremenski putnici', 'besmrtnici' i 'vampiri' kako ih se na internetu naziva. Donosimo vam video koji pokazuje cijeli niz zvijezda zbog kojih se sve više ljudi pita kako je to moguće?!

Tako se u videu može vidjeti fotografija Nicolaea Grigorescua koji je identičan Orlandu Bloomu, osim frizure i brkova, muškarci imaju identične crte lica.

Na listi također iznenađuje i sličnost vojnika koji je snimljen tijekom građanskog rata u SAD-u te Matthewa McConaugheyja.

Svog 'dvojnika' ima i Christian Bale, a to dokazuje fotografija snimljena 1800. godine.

Na listi se našao i Brad Pitt koji izgleda kao i američki general Isaac Stevens.

Sličnost je nevjerojatna i kod bratića Aleca i Stephena Baldwina koji su također svoje 'dvojnike' našli u eri građanskog rata.

Puno, puno prije toga živio je i dvojnik Marka Zuckerberga, a riječ je o Philipu IV.

Dvojnika ima i John Travolta, ali njegov identitet je ostao nepoznat baš kao i kod dvojnika Justina Timberlakea, a fotka je snimljena 1800-ih godina.

Tu je i Sylvester Stallone koji je, prema nekim teorijama zavjere, pravi vremenski putnik te ujedno i nekadašnji papa Gregorij IX.

Dvojnika ima i Eddie Murphy, a fotografija je snimljena 1890-ih godina u SAD-u.

Najveće iznenađenje je Keanu Reeves koji ima više dvojnika. Prvi se može vidjeti na slici slikara Paramigianinija koji je napravio portret imena 'Nepoznato' 1530. godine, a drugi je glumac Paul Mounet koji je rođen 1847. godine te je nestao pod misterioznim okolnostima te njegovo tijelo nikad nije pronađeno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene