Pjevačica Zuzi Zu koju mnogi pamte kao članicu legendarne grupe 'Mirzino jato', progovorila je o Eurosong skandalu koji potresa BiH.


'Neprestano mi zvoni telefon zbog afere 'Vlašić' BiH Eurosog tima. Pomakljali se moji bivši suradnici! Razlog je kažu piće, tablete za smirenje a bijelog, kao, nije ni bilo. Sad tek vidim kako sam dobro prošla! Kada sam glavnom akteru afere rekla da raskidam suradnju sa timom pamtim da je bio bijesan kao ris! Na sreću izbjegla sam bocu jer sam mu to rekla telefonom', vrlo je otvorena Zuzi.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner i ove godine priprema festival "Ana u gradu" kojim tradicionalno najavljuje dolazak ljeta Poznate Hrvatice - 3 Ana Rucner nikad zgodnija u sasvim jednostavnoj kombinaciji, posebno se isticao jedan detalj na njezinu tijelu

'Inače smartam da oni nisu ne samo dostojni, nego ni legitimni predstavnici Bosne i Hercegovine! Oni su ustvari izabrani od strane jedne jedine osobe, Lejle Babović, voditeljice Odjela za međunarodne poslove u BHRT. Po njezinoj priči sve se dogodilo doslovno ovako, došao Deen kod nje u kancelariju i pustio joj pjesmu. Ona mu je odmah rekla "Idemo"! A tek poslije mjesec dana Upravni odbor BHRT donio je odluku da pjesma "Ljubav je" ide na Eurosong i donio je Pravilnik BiH Eurosonga 2016 u kojem nema ni riječi o proceduri izbora pjesme i predstavnika. A proglašenje predstavnika je bilo odmah sutradan na BHTV direktno u programu'.

Zuzi Zu ima i savjet za sve one koji žele na Eurosong, 'Znači ako želite biti predstavnik BiH Eurosonga pozovite obavezno Deena u ekipu, snađite se za 40.000 eura za kotizaciju, razbijte glavu kolegi, a publicitet i ostalo će doći samo po sebi!
Po povratku BiH Eurosong tima iz Stocholma čekat će ih još jedan nastup i to na sudu - jer ja nisam odustala od tužbe zbog korištenja mog glasa u audio i video snimcima iako sam ja to izričito zabranila', otkrila je Zuzi.

'Do tada gledajte hit pjesmu "Plava Banana" koju sam pripremila za vruće ljeto i koja je čudesan spoj živopisnih boja i razigranog latino ritma! Ja sam veliki zaljubljenik crtanih filmova i stripova i zato sam se odlučila da animaciju za singl napravi jedan od najprestižnijih regionalnih animatora i strip umjetnika Berin Tuzlić. Njegov najnoviji animirani film 'Requiem for Pinocchio' nominiran je za nagradu na  Filmskom festivalu u Canessu.
'Plava Banana' je moja autorska pjesma i nastala je kao šaljivi recept kako izaći na kraj sa plavušama koje muški rod privlače mnogo više od ostalih ženskih boja! Pogledajte i prosudite sami!', dodala je Zuzi Zu.