'Rat' u srpskom showu

Izgubio kontrolu zbog komentara: 'Žena ovo napiše i ostane živa!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Srpski X Factor sve je samo ne dosadan. Nakon što su se na audicijama predstavili brojni talenti, sad kreću daljnje faze natjecanja, a pojavili su se i prvi sukobi između pojedinih članova žirija.

Željko Joksimović i Kristina Kovač od samog početka showa imaju nesuglasice. No, Željko je ovog puta preko društvenih mreža odgovorio Kristini na komentar kojeg je uputila natjecatelju Danielu Kajmakoskom čiji je mentor postao upravo Željko.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! RASTURILA 'RESPECT' Hrvatica oduševila čak i Simona Cowella!

Podsjetimo, Željkov komentar isprovocirala je Kristina koja je Kajmakoskom napisala na Twitteru sljedeću poruku: 'Da znaš, dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne mijenja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritiziram od sad pa nadalje. Njega hoću za sve gdje bude griješio sa tobom jer sa tobom se ne smije griješiti! Ljub od K'.

Dobila opomenu zbog komentara!

'Žena ovo napiše i ostane živa... Pa, je li moguće, obraćati se netjecatelju rečenicom koja u prijevodu znači - dragi Daniele, gdje baš da zapadneš ti takav, kod njega onakvog, ali ne brini, ja ću držati stvari pod kontrolom i kritizirat ću njega neukog, da slučajno ne pogriješi u radu sa tobom... Ja mogu poželjeti Danielu i svim kandidatima u mojoj grupi, karijeru sličnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovač, da gleda svoja posla i svoju grupu netjecatelja, kako se ne bi dogodilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe "Peti element". Pozdrav svima iz UK', napisao je Željko na Facebooku i Twitteru.

No, nakon što je Željko na Facebooku prozvao svoju kolegicu zbog, po njegovom mišljenju, neumjesnog komentara - ona mu je odgovorila na svojoj službenoj stranici.

'Dragi Željko, moram priznati da sam neugodno iznenađena tonom tvog "priopćenja". Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u diljem svijeta prepoznatljivom duhu "X faktor" komunikacije, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa glazbi i sistema vrednosti.

Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao diskreditirati moj talent, znanje i profesionalni kredibilitet. Znaš, uspijeh se ne mjeri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentirani od tebe ili mene bili kredibilniji suci i mentori u X factor Adria.

Mjera uspjeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u što vjeruješ. Uspjeh je i upornost da, usprkos svemu, ostaneš dosljedan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da mijenjaš stvari na bolje, makar bio i neuspješan, uspjeh je. To je sustav vrijednosti koji zastupam i pokušat ću ga prenijeti na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju biti mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne dijeliš moje mišljenje. Topli pozdrav iz Srbije Kristina Kovač'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene