Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski pjevač i član žirija regionalnog X Factora, Željko Joksimović, pokazao je svojim ponašanjem u posljednje vrijeme kako nema 'dlake na jeziku'.


Nakon što se prije nekoliko dana putem društvenih mreža prepucavao s kolegicom iz žirija, Kristinom Kovač, Željko Joksimović je sad zaratio sa srpskim gay aktivistom Predragom Azdejkovićem, također na društvenim mrežama.

Vezani članci Mina Joksimović Prezgodna kći Željka Joksimovića fotkala se u bazenu očeve vile pa prvi put pokazala u kakvoj raskoši pjevač živi Slika nije dostupna 'Ovu pjesmu je bilo teško otpjevati, posebno za nekog tvoje dobi'

'Svega ovog ne bi ni bilo da Joksimović nije dirao našu dragu Fi, Fifi. Ne bojim se da će me tužiti, jer bi to onda značilo da je homoseksualnost uvreda, što se protivi našem zakonu. Generalno, ja bih njega mogao tužiti jer širi govor mržnje, ali meni ne pada napamet. Joksimović je izabrao ovakvo ponašanje zbog osobnih frustracija', rekao je Predrag za Kurir, osudivši pritom Joksimovićev komentar za transseksualnog natjecatelja, transvestita Filipa iz Skoplja, zvanog Fifi, koji se Joksimoviću nikako nije svidio.

Željko Joksimović izgubio kontrolu zbog komentara: 'Žena ovo napiše i ostane živa!'

Naime, Joksimović je kao član žirija bio neugodan prema Filipu, što je rezultiralo time da se Azdejković u jednoj emisiji okomi na Joksimovića. Kad ga je voditelj, u duhu emisije, pitao je li ga prošla “mladenačka faza eksperimentiranja”, aludirajući na homoseksualnost, Azdejković je rekao:
'Pa, još uvijek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava, i ja ću se oženiti kao Željko Joksimović', rekako je tada.

Na Twitteru je i napisao 'kako će morati koristiti tekući puder kao Joksimović jer je to najbolji način da nađe ženu', a pjevač mu je odgovorio oštrim tonom: 'Sjaši pederčino'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook