VELIKI SKANDAL

ZBOG VRUĆE SNIMKE SEKSA Miss Velike Britanije ostala bez krune!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Velike Britanije seksala se u reality showu zbog kojeg je izgubila titulu. Direkcija je više ne može predstavljati kao pozitivan uzor.

Miss Velike Britanije Zara Holland ostala je bez titule nakon što je prikazan njezin intimni odnos, koji je imala u reality showu 'Love Island'. Manekenka i vlasnica butika okrunjena je u rujnu prošle godine, no neće predstavljati Veliku Britaniju na ovogodišnjem izboru. Od danas će njezine dužnosti izvršavati prva pratilja Deone Robertson.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

Direkcija izbora objavila je da ne mogu više promovirati Zaru kao pozitivan uzor mladim djevojkama. Zara je inače iz obitelji koja je već dala jednu Miss. Naime, njezina majka Cheryl okrunjena je prije 30 godina. Sporna epizoda showa prikazala je mladu Zaru u klinču sa njenim sustanarom Alexom.

Iz direkcije tvrde da im nije bilo lako donijeti tu odluku, no prisiljeni su obzirom na okolnosti. 'Razumijemo da svi rade greške, ali Zara, kao ambasadorica za Miss Velike Britanije, se jednostavno nije držala očekivanog', objavljeno je iz Direkcije. Zara je priznala da se zanijela sa Alexom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene